Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

HP Victus Ryzen 5 6600H İşlemciye sahip olan var mı?

Dostlar bu laptop ve işlemciye sahip olan varsa lütfen yazsın.
  2. Berk Atmaca

Ryzen 5 6600H Düşük Performans

İllallah ettim dünden beri. Arkadaşlar bu işlemcinin performansı niye düşürk?? Adamlar passmarkta 18.900 18.800 arası puan alıyor ben 17.715. Hadi onu geçtim bu işlemci yüke binince kendini 35w'a sabitliyor ömür billah 1w bile yükseltmiyor. Hayır bu işlemci 45w. Başkalarında çatır çutur 50w'yı...
  3. Berk Atmaca

Laptobum max 35w tdp değerine çıkıyor

Dostlar işlemcim 6600H. Ne yaptıysam da tam gücünde çalıştıramadım bu işlemciyi. Benchmarklarda 35w'da kalıyor. Hayır bu işlemci cidden 35w'da ben mi bilmiyorum? Ryzen Controller ile 50W yaptım 60W yaptım bir şey değişmedi. Var mı çözümü? Tam gücünü kullanmasını istiyorum. Isınıyor falan filan...
  4. Berk Atmaca

Ryzen 5 2600 Overclock hakkında

İşlemcimi 4.0Ghz 1.3v ile overclockladım. Wraith Prism ile soğutmasını sağlıyorum. Prime 95 ile 30dk test yaptım. 88 derecelerle gezdi maks. Oyunlarda 65-73 arası geziyor. Açıkçası tedirgin oluyorum. Nfs Heatte 73 lerde geziyor. Değerler iyi mi yoksa kapatmamda fayda var mı? Eskiden T6 ultra ile...
  5. Berk Atmaca

R5 2600 ile R7 1800X başa baş takas mantıklı mı?

Bende R5 2600 var. Soru başlıkta.
  6. Berk Atmaca

Ryzen 5 2600’ü kaça satabilirim?

Kutu fatura soğutucu var. Kaç tl ye satabilirim? Nakit paraya ihtiyacım var.
  7. Berk Atmaca

Şu pc donanımlarından altın çıkarma mevzusu hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Arkadaşım bana pc'den altın çıkaracak vohooo diye hayallerle geldi. Biliyorum ki o kadar kolay olmuyor. Örneğin X işlemcisinden Y kadar altın çıkıyor tarzı. Arkadaşım kimyasallarla bayağı ilgili o konuda fikrim yok. Sadece 2007'den sonra üretilen parçalarda kullanılan altın miktarı veya altın...
  8. Berk Atmaca

1 pini kırık R5 1600 alınır mı?

Dostlar sahibindende dolaşırken böyle bi ilan gördüm.1 pini kirik R5 1600.Biraz pazarlık edip 400tl ye indirirsem sizce alınır mı? Satan kişi 7-8 ay kullanmış. Ne kadar doğru orası tartışılır. Sizin fikriniz nedir? Tamir edilebilir mi?
  9. Berk Atmaca

Ryzen 3 1200 vs R3 1300x vs R5 1400 ?

Bu fiyatta ikinci elde bulabilidiğim işlemciler bunlar. Birincil amacım oyun oynamak değil. Premier Pro vb. programlarda hangisi daha çok iş yapar? 2. el için bütçem 500TL (işlemci için). Bu fiyatta daha iyi işlemci varsa İntel & Amd farketmeksiniz önerebilirsiniz. Mümkünse DDR4 sistem toplamak...
  10. Berk Atmaca

Ryzen 5 3400G'li Apu mu Yoksa Ryzen 3 3100'lü Ekran kartlı mı ? (Sadece Oyun Değil)

Dostlar selam. Ben çok after effects gibi programları kullanan biriyim ve şuanki pc'm yetmiyo bana :( Yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama oyunda oynamak istiyorum kararsız kaldım. Oynadığım oyunlar LoL Cs:Go şuanlık. Aklımda 2 plan var. Sizce hangisi daha mantıklı? (Sizin öneriniz varsa...
  11. Berk Atmaca

Ryzen 5 2600 vs i5 9400f

Dostlar selam yakın zamanda pc toplamak istiyorum. Fazla oyun oynamayan birisi olarak (LoL Cs hariç :) ) işlemci seçmek istiyorum. Bunun yanı sıra After Effects gibi programlarda kullanıyorum. Benim için en iyisi ne olur ? 3600'e de yönelebilirim ama bütçemi zorlamam lazım.
Top Bottom