Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

R3 3300X vs İ5 11400F

Rx 6500 xt anakartı almayı düşünüyorum işlemci olarak 2500tl falan bu civarlarda almak istiyorum. Forumlarda işlemci olarak ryzen 3 3300x ve i5 11400f önerdiler hangi işlemci daha iyidir bilgi verirseniz sevinirim. Onları boşver şu işlemciyi al diye öneride de bulunabilirsiniz
  2. Sakurajima Mai

Rx 6500 xt ekran kartına işlemci önerisi

Merhaba rx 6500 xt ekran kartı almaya karar verdim işlemci olarak güçlü çok pahalı olmayan bir işlemci önerir misiniz ekran kartını PCI-Express 4.0 kullanmak istiyorum yine f/p anakart önerirseniz sevinirim. işlemci amd olursa daha iyi olur
  3. Sakurajima Mai

R5 5600g ile R5 pro 4650g arasında kaldım yardımcı olur musunuz

Bütçem çok kısıtlı R5 4650g almayı düşünüyorum baktım R5 5600g alsam mı diyorum aradaki fiyat farkı değer mi değmez mi beni bilgilendirirseniz sevinirim
  4. Sakurajima Mai

Core i5-3210M Yüksek Sıcaklık Sorunu

4 gb ram i5-3210M cpu GeForce 620M gpu samsung laptopum var bu işlemci ısınan türden galiba boşta 60 derecelerde yuk altında 95 ısı sorunundan kurtulmak için ve performansı arttırmak için sizce başka bir işlemci almalı mıyım çok değişir mi işlemci alacaksam ne almalıyım bana yardımcı olur...
  5. Sakurajima Mai

Laptopumun işlemcisini değiştirmeli miyim

4 gb ram i5-3210M cpu GeForce 620M gpu samsung laptopum var bu işlemci ısınan türden galiba boşta 60 derecelerde yuk altında 95 ısı sorunundan kurtulmak için ve performansı arttırmak için sizce başka bir işlemci almalı mıyım. performans da çok farklılık olur mu, işlemci alacaksam ne almalıyım...
  6. Sakurajima Mai

İşlemci değiştirmeli miyim

4 gb ram i5-3210M cpu GeForce 620M gpu samsung laptopum var bu işlemci ısınan türden galiba boşta 60 derecelerde yuk altında 95 ısı sorunundan kurtulmak için ve performansı arttırmak için sizce başka bir işlemci almalı mıyım çok değişir mi işlemci alacaksam ne almalıyım bana yardımcı olur...
Top Bottom