Arama sonuçları: *

1. H

Ddr4 işlemci anakart önerisi

Merhabalar bende ryzen 5 5500 Asus prime b450m-k ıı var Rx 6650xt Bu işlemci ve anakartı satmaya çalışıyorum sattıktan sonra hangi işlemci ve anakartı almalıyım bütçe 10k gibi ama ilerde rx9060xtye geçmek istiyorum 2k monitörüm var ona göre fikir verirseniz sevinirim
  2. H

Sistemime işlemci önerisi

Merhabalar şuan ryzen 5 5500 Prime b450mk 2 Rx 6650xt kullanıyorum Şuan işlemci ve anakartımı sarı sitede satmaya çalışıyorum sattığımda sistemimi ilerde rx9060xt alacağım şekilde upgrade etmek istiyorum çünkü 2k monitörüm var keyfini almak istiyorum hangi işlemciyi hangi anakartı almalıyım max...
  3. H

Amd rx 6650 xt amd software otomatik hız aşırtma sonrası çökmeler

arkadaşlar gpu performansta otomatik hız aşırttma seçtim sonra yeniden başlatıldı falan sonra ekran sürekli kapanıyor vesayire amd software beklenmedik bir hata oluştu diyor aşırtma öncesi ayarlara gelmesi için performansta orda sıfırla vardı onu yaptım ve bu sefer önceden sadece fan ayarı...
  4. H

Rx 6500xt sistem toplamak için danışma

Başlıkta da gördüğünüz gibi rx6500xt ekran kartlı sistem toplamak istiyorum Asus prime b550m-k ıı anakart buldum ve bu anakart için işlemci olarak ryzen3 1200af kullanmak istiyorum sizce darboğaz vs olaylar yaşatırmı veya uyumsuzluk yaparmı saygılar sevgiler
Geri