Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Çözüldü✓ Bios uptade gerekli mi

Merhaba arkadaşlar Ryzen 1400 kullanılan bir sistem de, Ryzen 3100 e geçiş yaparken uptade gerekli olur mu bios a bilgisi olan varmı ,direkt 3100 ü taksak sorun yaşar mıyız? Belki şey diyebilirsiniz güncel bios iyidir sökmeden güncelle garanti olsun diye fakat anlık elektrik kesintisi sık...
  2. byhorozkentli

Çözüldü✓ İşlemci boşta yüke giriyor

Merhaba arkadaşlar işlemci 3100 boşta 3800 mhz lere çıkıyor orada kalıyor bunun sebebi nedir orada kaldığı içinde sıcaklık doğal olarak 73 lere çıkıyor Bir fikriniz varmı
  3. byhorozkentli

Çözüldü✓ Render İçin İntel mi AMD Mi ?

Merhaba Render İçin AMD 5600 Bi Kasa Toplamamız Lazım Fakat İntel Tarafına Hakim Değilim 5600 Seviyesinde Olup Render da Daha İyi İş Çıkaran İşlemci Varmı İntel Tarafında Emin Olamadım 15 Bin Bütçeyle Hangi Kombinasyonda Bi Kasa Toplayayım Fikir Verir Misiniz ? Not: Oyun Oynanılmayacak
  4. byhorozkentli

AMD x4 840 İşlemcinin üstü

Merhaba Bu İşlemciden daha başarılı üst model hangi modeller var malum bunun l3 belleği bile yok bi tık daha güçlü bi işlemci bakıyorum Fikir verebilir misiniz bu konuda Anakart : Asus A88XM-A
  5. byhorozkentli

Çözüldü✓ 5600 İşlemci Bozuldu.Sonuç Değişim Oldu :)

Merhaba Dün Konu Açmıştım Pc Açılıyor Siyah Ekran Oluyor Diye Bugün Farklı Çalışan Bi Bilgisayar İle Test Yaptım Ondaki 3100 işlemciyi taktık benim kasaya Sistem Açıldı Bendeki Görüntü Gelmeyen İşlemciyi Ona Taktık Ondada Görüntü Gelmedi Burdan İşlemci Arzalandığı Kanısına Vardık...
  6. byhorozkentli

Çözüldü✓ Ryzen 5500 kullananlar boşta ki sıcaklığınız nedir

Merhaba 5500 işlemci var birinde bi kule tipi soğutucu taktık 40 43 derece boşta, acaba aranızda bu işlemciyi stok fanı ile kullanan varsa boşta kaç derece söyleyebilir mi ?
  7. byhorozkentli

Yardım 3100 Den 3300x E Geçilir Mi Değer Mi?

sizce değer mi günlük kullanım ve oyun için
  8. byhorozkentli

Ryzen 3100 Çıkacak Olan 3050 yi Besler Mi

Merhaba Arkadaşlar Çıkacak Olan 3050 Ekran Kartı 1660 ti Gücünde Olacakmış ,3100 1660 ti besledigine göre 3050 yi de besler Mi Ki ,rx 570 den 1660 süper ti geçmeyi düşünüyordum Sizin Görüşünüz Nedir ?
  9. byhorozkentli

amd wraith prism itopya net kargo

Merhaba, Pazar Gün ki İndirimden AMD wrait prism aldım 200 ₺ ya itopya dan, Pazartesi Net Kargoya Verildi Perşembe Günü Teslim Edildi Denizli ye, İlkkez Duymuştum bu kargoyu ama sorunsuz sıkıntısız geldi ,kutuda çok tatlı bi görüntüsü var sogutucunun macunu üzerinde direk montaja...
  10. byhorozkentli

Çözüldü✓ Ryzen 3100 verip 3300x alınır mı 500 daha verip

Merhaba Arkadaşlar hali hazırda kasamda takılı olan ryzen 3100 kullanıyorum stok fan ile bu işlemciyi fanı ile verip +500 verip fansız 3300x (sıfır) alsam mantıklı mıdır fikrinizi alabilir miyim Teşekkürler...
Top Bottom