Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

İşlemciyi doğru takmış mıyım bakar mısınız

Merhaba arkadaşlar Z690 anakart, işlemci intel 13600Kf doğru takmış mıyım ayrıca işlemci kenarlara doğru çok hafif oynuyordu normal mi? https://i.hizliresim.com/nueilb3.jpg
  2. Ritim Ustası

Yardım 13600K mu yoksa 13600KF mi

Arkadaşlar soru başlıkta grafik kartı için 600 TL fazla vermeye değer mi?
  3. Ritim Ustası

Yardım AMD Ryzen 5 7600x'i 6500 TL ye alayım mı?

Merhaba arkadaşlar, İşlemci olarak 7600x almayı düşünüyorum sizce ileride fiyatlar nasıl olur artar mı düşer mi? DDR5 güncel bir sistem toplamayı düşünüyorum geriye 3 parça kaldı alınacak işlemci, anakart, ram şimdi İntel anakartlarına baktım fazla sevmedim AMD nin yeni anakartları daha dolu ve...
  4. Ritim Ustası

AMD 7000 serisi VS intel 13. Nesil

Merhaba arkadaşlar bugün intel in 13. Nesili ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmış intel in 13. Nesili AMD nin 7000 serisinden daha düşük TDP değerine sahip şimdi hangisi daha hızlı olur AMD mi İntel mi? İntel düşük güç ile AMD den daha iyi performans yada eşit performans verirse intel kendini...
  5. Ritim Ustası

Çözüldü✓ AM5 Anakartlar şimdi ki soğutucularla uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar, AM5 anakartlar şimdi ki soğutucularla uyumlu mu? Yeni soğutucular çıkacak mı? Soğutucuların fiyatları aldı başına gitti düşüş olacak mı?
  6. Ritim Ustası

AMD'nin yeni işlemcileri beklenmeli mi?

Merhaba arkadaşlar AMD'nin DDR5 destekli yeni işlemcilerini beklemeliyim mi yoksa İntel in 12. nesil işlemcilerinden birini mi alayım? AMD DDR5 sistemi uyumluluk açısından oturmuş bir şekilde mi gelir yoksa zaman mı alır oturması birde AMD nin yeni işlemciler hakkında performans yada fiyat...
  7. Ritim Ustası

i5-12600K vs i7-12700F Sizce hangisi?

Merhaba arkadaşlar i5-12600K vs i7-12700F Sizce hangisine almak mantıklı olur?
  8. Ritim Ustası

İ9-12900 İşlemci aldım 6365 TL'ye...

Merhaba arkadaşlar İ9-12900 işlemci aldım 6365 TL'ye sizce iyi almış mıyım bu işlemci iyi mi sizce?
  9. Ritim Ustası

Güvenilir İşlemci karşılaştırması yapan siteler hangisi?

Arkadaşlar ben bu işlemciler kadar dengesiz bir parça görmedim bir şeyin fiyatı ne kadar yüksek ise performansı da öyle olmalı ama çoğu internetteki işlemci videolarında ucuz işlemciler pahalı işlemcilerle aynı performansı veriyor hatta bazı yerlerde geçiyor ben bunu çözemedim hala yukarıdaki...
  10. Ritim Ustası

Çözüldü✓ AMD bizle dalga mı geçiyor?

Bu video ya göre R5 5500 ile R5 5600 arasında hiç bir fark yok gibi ama aralarında 1000 TL bir fiyat farkı var 5600 ile 5600x arasında pek bir fark yok ama arasında 800 TL fiyat farkı var AMD insanları ***** yerine mi koyuyor? 3 tane işlemci ama performanslar benzer ama fiyatları değil İntel de...
  11. Ritim Ustası

12400F işlemcisine Overclock yapan var mı?

12400F işlemcisine Overclock yapan var mı varsa yaptıktan sonra bir sıkıntı oldu mu hiç?
  12. Ritim Ustası

Ryzen 5 5600 vs Core i5 12400F

12400F nasıl oluyor da daha az güç tüketip daha fazla FPS veriyor 5600 den anlamış değilim birde 12400F in çarpan kilidi kapalı olduğundan OC yapılamıyor diye biliyordum bu videodaki 12400F in frekansını nasıl yükseltmiş?
  13. Ritim Ustası

İntel işlemci DDR5 teknolojisi

İntel işlemcilerinde DDR5 de daha yüksek bellek hızı sunuyor ama DDR5 en ucuz ram 2000 civarında buda CL40 tepki süresi kötü buna rağmen 3200 CL16 ramlerden daha iyi performans gösterir mi?
Top Bottom