Arama sonuçları: *

1. sacrimoni04

Ekran kartım boşta 58 derecede çalışıyor

Merhaba, dün Zotac Gaming 3060 12 GB Twin Edge satın aldım kart belli bir sıcaklığı aşmadan fan çalıştırmadığını biliyorum fakat bu fanlar çalışmıyorken sadece googledan 10 tane sekme açık haliyle 56-58 derece olması normalmi? Warzone 2.0 oynarken en fazla 67 oluyor. Kendim fan ayarı yaptığımda...
  2. sacrimoni04

R5 5600X Stres Testi

Merhaba, Yeni işlemcim bugün elime geçti, Prime95 kullanarak stres testi yaptım. Stock soğutucu ile 5 dakikanın ardından maksimum 65 derece gördü, iyi olduğunu düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı alabilirmiyim? Ayrıca önceden R3 1300X kullanıyordum, onun stock soğutucusu daha az gürültülü...
  3. sacrimoni04

Ryzen 3 1300X Overclock

Arkadaşlar selamlar, Youtube'da şöyle bir video buldum; Bu adam Ryzen Master kullanmadan işlemcisine ve belleğine overclock yapıyor. Bende Ryzen 3 1300X, A320M-HD2 anakart, 16 GB 3000MHz bellek bulunmakta. Bu şekilde overclock yaparsam sisteme bir zarar verirmiyim? Adamın videosunda CPU-Z'de...
  4. sacrimoni04

Termal Macun

Termal macunun yanında gelen spatula ile macunu işlemcinin üzerine yaymalımıyım, yoksa işlemci fanı ile ezdirmelimiyim? Kısaca nasıl sürülür?
Geri