Arama sonuçları: *

1. Mithrander

Yardım R5 5600 işlemci Pini yamuldu

Arkadaşlar merhaba işlemci pinim yamuldu 1 tane yamuldu 1 tane de çok çok az belli olmayacak şekilde yamukluk var sorun olur mu
  2. Mithrander

Ryzen 5 5600 2K Destekler mi

Arkadaşlar merhaba işlemci almak istiyorum fakat işlemci fiyatları uçmuş derecede 5600 var kafamda ekran kartı da rx6700xt acaba 2k da oyun oynatir mi yoksa ryzen 7 5700x almak istiyorum aralarında da çekirdek farkından başka bir fark yok sizce aradaki fiyat farkına değer mi yoksa 5600 alıp...
  3. Mithrander

Yardım Kasayı Arabayla Taşırken Kule Tipi Soğutucuyu Sökmeli miyim?

Arkadaşlar merhaba pcyi taşıyacağım başka şehire götüreceğim kutusuna koyacağım kasayı fakat kule tipi fanını sökmeli miyim yoksa kalsa bir zararı olur mu
  4. Mithrander

Yardım İşlemciyi taktıktan sonra PC kapanıyor

Arkadaşlar merhaba yeni işlemci aldım bilgisayara taktım bilgisayar durduk yere kendiliğinden kapanıp açılıyor bugün 2defa yaptı neden yapıyor bilen var mı
  5. Mithrander

Ryzen 5 5500 İşlemci Termal Macunu

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım işlemcime kule tipi fanı takacağım fakat elimde kule tipi fanı aldığım yerin gönderdiği termal macunu var güvenilir mi sürülür mü
  6. Mithrander

R5 5500 Vs R5 3600 Hangisi alınmalı?

Arkadaşlar merhaba ben R5 5500 alacağım izlediğim testler de 5500 daha önde ve yeni işlemci Zen 3 mimarisine sahip ama PCI 3.0 destekli ki benim de anakartım 3.0 destekli anakart değişmeyi düşünmüyorum da Rx6600 ekran kartıma kullanacağım R5 5500 almak daha mantıklı değil mi
  7. Mithrander

R5 5500 RX 6600 Darboğaz yaparmı?

Arkadaşlar merhabalar benim rx 6600 ekran kartım var fakat işlemciyi update yapıp r5 5500 almayı düşünüyorum fakat izlediğim videolarda valorantta full ayarlarda ekran kartı kullanımı %70e kadar düşüyor ben düşük ayarlarda oynayacağım işlemciye yük bineceği için dar boğaz olur mu
  8. Mithrander

R5 5500 RX 6600 uyumlu mu

Arkadaşlar merhaba benim şuan kullandığım Ryzen 5 1600 AF RX 6600 ile dar boğaz yapmaktadır yeni işlemciye geçeceğim Ryzen 5 5500 ile dar boğaz olur mu başka bir AMD işlemciye mi bakayım önerileriniz nelerdir Ryzen 5 5500 alınır mı fikirleriniz nelerdir?
  9. Mithrander

Amazon Almanyadan İşlemci̇ Almak

Merhabalar Amazon Almanya'dan AMD işlemci siparişi vereceğim garantisi güvencesi nasıl oluyor arkadaşlar bı sorun çıkarsa nereye göndereceğim bilen biri var mı ?
Top Bottom