Arama sonuçları: *

1. Myronnn

İşlemci Soğutucu ve termal macun Önerisi

500 TL Bütçeye kadar İşlemci Soğutucusu Lazım. Termal Macunda 100 TL'ye kadar, İşlemci Oyunlarda 85 dereceye kadar çıkıyor işlemcim Ryzen 5 5500.
  2. Myronnn

İşlemci sıcaklığı oyunda 85 dereceyi görmesi

Ryzen 5 5500 Stok Soğutucu kullanıyorum Az önce battlefieldde sıcaklık 85 dereceye kadar çıktı sonradan düşüyor yavaş yavaş ama ortalama 76 felan oluyor. Stok soğutucu olsa bile bu sıcaklıklar fazla değilmi ? bu kadar yükselmesinin bir sebebi olurmu ? yakında fanla termal macunu yenilemeyi...
  3. Myronnn

İşlemci testi nasıl yapılır ?

Ekran kartı ve SSD testi yaptım şimdide işlemci testi yapmak istiyorum oyunlarda donma yaşıyorum bu yazıyı yazarken bile arada takılmalar oluyor sorun var biryerde ama çözemedim.
  4. Myronnn

İşlemci Soğutucu Önerisi

Bütçe Max 500 TL, İşlemcim Ryzen 5 5500 Stok soğutucu kullanıyorum Sıcaklık 80e kadar yaklaştığı için soğutucu alıcam önerilerinizi bekliyorum.
  5. Myronnn

İşlemci Sıcaklığı Düşürmek için ne yapılabilir ?

İşlemcimde Stok Fan var Oyunlarda 80 gördüğüm oluyor Valorantta bile, Düşürmek için ne yapabilirim ?
  6. Myronnn

Ryzen 5 5500 Voltage düşürme

Size kaç voltage vermeliyim ve işlemi nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim. Sıcaklıklar oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyor ondan düşürücem.
  7. Myronnn

İşlemcinin Oyunlarda 80 Dereceye kadar çıkması ?

Sistemi Alalı nerdeyse 1 ay oldu daha, PCH Venom IV Sistem, Özellikler imzamda yazıyor. Valorantta bile işlemci 80 dereceye kadar yaklaşıyor belki 80i geçmiştir Dikkat etmedim, Önceden 65 Derece oluyordu ortalama hatta o zamandan bir videom var. Havalar Isınmasından Kaynaklıdır desem 15 derece...
  8. Myronnn

AMD İşlemci overclock nasıl yapılır

Normalde sıcaklık oyunlarda 68 derece civarı eğer overclock yaparsam ne kadar artar ?
Top Bottom