Arama sonuçları: *

1. A

i5 11400F için soğutucu önerisi

Anakart:Asus Prime 510M-K İşlemci:İ5 11400F Arkadaşlar muhtemelen temmuz ayında stok fan yetmediği için ekstra işlemci soğutucusu alacağım sizce ne almalıyım? Bütçe en fazla 500TL. Kasa modelim: Game booster GB-G3309b
  2. A

i5 11400F antivirüs tam tarama yaparken 99 dereceyi gördü

Arkadaşlar bilgisayarıma Windows güvenliği kısmından tam tarama yapayım dedim. AIDA64 programından işlemcinin sıcaklığına baktığımda (CPU package) kısmı 99 dereceyi gördü. Umarım doğru yere bakmışımdır. Çok şaşırdım sonra hızlıca ThrottleStop programını çalıştırdım disable Turbo yaptım ve...
  3. A

RDR2 İ5 11400F Sıcaklığı

Arkadaşlar 2 hafta önce İtopya üzerinden sistem topladım montajını onlar yaptılar bu sistemde i5 11400F işlemcisini kullandım stok fanı ile. Fakat ilk defa bu şekilde işlemciyi zorlayabilecek bir oyun olan RDR2'ye girdim. Bu değerler normal midir 98-100 derece normal değil gibi sanki bir de bu...
  4. A

İntel İ5 11400F Sıcaklık Değeri

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce RX 6600,İ5 11400f li bir sistem topladım ilk defa bugün yüksek grafikli oyun olan RDR2 oynadım 1 saat oynadım sıcaklık değerine baktığımda işlemci sıcaklığı 88 dereceydi.Sanırım bu sıcaklık değeri biraz yüksek.Düşürmem için ne yapmam gerekiyor?
  5. A

İşlemci Ghz hızı sorunu

Arkadaşlar sistemi daha yeni aldım 1 gün oldu görev yöneticisinden işlemci ghz sine baktığım zaman 3.23-2.10-3.2-1.8 oluyor yani bu hız sabit değil ve bu değerler oyun oynamıyorken ki değerler normal midir ne yapmam lazım?
Top Bottom