Arama sonuçları: *

1. Halsiz

Ryzen 5 5600g alamya değermi?

Arkadaşlar asus prime a320k anakartım var şuan ki işlemcim athlon 3000g oyun oynamak istiyorum ama maalesef işlemci bana bunu vaadetmiyor sizce 5600g nin vega 7 gpu su bana oyun bakımından yeter mi?
  2. Halsiz

Ryzen 5 5600G vs Ryzen 5 3400g Hangisi?

Arkadaşlar yeni bi işlemci almak istiyorum şuan elimde athlon 3000g var pek güçlü olmayan bi işlemci yeni bi işlemci almaya karar verdim ve araştırmalar yaptım bu iki işlemciyi bulabildim sizce hangisi daha güçlü ve siz hangi GPU önerirsiniz?
  3. Halsiz

Yardım Bu sistem bu oyunu açarmı?

Beyond Two Souls Oyunu sizce oynatırmı ekran kartım felan yok sistem şu Asus Prime a320 k 16 gb ram 240 gb SSD
  4. Halsiz

Çözüldü✓ Ryzen 5600g mi yoksa harici ekran kartlı sistem mi?

Arkadaşlar ben işlemcimi değiştirmeye karar verdim ama ne alıcama karar veremedim eski işlemcim athlon 3000g olduğu için değiştiricem ama hangisini yapmalıyım karar veremedim bütçem 3500 tl acaba diyorum 5600g mi almalıyım yada i3 10. Nesil ve gtx 750 ti mi yada sizin öneriniz?????
  5. Halsiz

Çözüldü✓ Ryzen 3000g sizce değer mi bu fiyata

Arkadaşlar ben 2. Elden pc almak istiyorum monitör de bütçeye kattığım zmn en uygun bu geliyor sizce bu alınır mı? belki ilerde güçlendirebilirim simulasyon oyunları valo cs gibi şeyler oynuyorum ztn sizce performans nasıl olur
  6. Halsiz

Çözüldü✓ Ryzen 5 3400g alınır mı? anakart ve 8 gb ramle beraber

Arkadaşlar şimdi letgodan ikinci el bir pc almak istiyorum ryzen 5 3400g asus am4 m2 destekli anakartla beraber ve yanında 8 gb 3200 mhz lik ram var 1 tane kasada hiper rainbow kasa ve fiyati 4800 tl sizce alınır mı?????
Top Bottom