Arama sonuçları: *

1. BrownVİctoria

İ5 11400F Oyun oynarken çok ısınıyor

Arkadaşlar vatandan kasa topladım dizmeden önce Termal macun vs almam gerekir mi dedim fakat personeller bana işlemcinin üstünde yeni oldugu için vardır dedi eve getirdim kasayı fakat oyuna girdiğimde işlemci çok ısınıyor kasanın dışına vuruyor sıcaklığı alta oyun oynarken ki ısı değerini attım...
  2. BrownVİctoria

İşlemci ve Anakart Önerisi

Arkadaşlar merhaba Sistemim İ3 4160-Msi GTX 750(2gb) ddr3 4x2 8 gb ram İşlemcim Valorant ve cs go tarzı oyunlarda zorlandığı için değiştirmek istiyorum fakat bütçem kısıtlı Anakart olarak önerilerinizi bekliyorum fakat Ram'i değiştiremeyeceğim için ddr3 destekli anakart lazım. İşlemci için...
  3. BrownVİctoria

Çözüldü✓ 750 Ti Ekran Kartima Yeni̇ İşlemci̇ Öneri̇si̇?

Merhabalar, Msi GTX 750Tİ (2GB) İ3 4160 8GB ram'li bir sistem kullanmaktayım fakat son zamanlarda canımı sıkan bir durum söz konusu oldu Valorant veya CS:GO oynarken işlemcimin ekran kartını besleyemediğini ve yetersiz kaldığını gördüm oyun içi ani fps drop vs. bunun gibi problemler yaşıyorum...
  4. BrownVİctoria

Çözüldü✓ İşlemci ve Ekran Kartı önerisi.

Öncelikle herkese merhaba:blobdance: İ3 4160 Msi GTX 750 Tİ(2GB) 8GB Ram'ım var VALORANT oynarken önceden FPS en yüksek ayarlarda 170 civarıydı şimdi ise en düşük ayarlarda 120 fps civarında çatışma sırasında 70-80 arası görüyorum nvidia ayarlarından maksimum performans olacak şeklide...
Top Bottom