Arama sonuçları: *

1. S

Amd Ryzen 3600x Over Voltage

2 Haftalık tatilden döndükten sonra eve geldiğimde bilgisayarı açmaya çalıştığımda CPU Over Voltage Error adlı hata aldım ve bilgisayar açılmadı voltaj değerini nasıl düşürebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. S

Biosta Fotoğraftaki Hatayı Aldım Ne Yapmalıyım?

Bilgidayarı açtım ve böyle bir yazıyla karşılaştım bilgisayarı geldiği gibi kullandım itopyadan DA sistemi almıştım ne yapmam lazım?
  3. S

İşlemci İçin Prime95

Bu testi indirip başlattım ama kapatamıyorum sildim yeniden başlattım çalışıyor hala?
  4. S

3600x İlemci UV yapma

Cpb kapamayı denedim ama biosta kapatıp kaydediyorum sonra girdiğimde kapalı gözükmüyor yine aynı haline dönmüş UV nereden ve nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
  5. S

işlemci sıcaklığı öğrenme için program

Cevaplarınız için teşekkürler.
  6. S

3600x boşta 62 derece

DA sistemi 3600x yaparak aldım boşta 62 derece asus bios ekranında cbp nereden kapatılıyor?
  7. S

Da Sistemi 3600x İle Özelleştirerek Aldım

Bu özelleştirme ile aldım ama galiba stoğu yok ekledim ayrıntılı olarak açtığımda sepete ekle seçeneği yok bu ürünün stoğu olmadığı anlamına mı gelir? Ve stoğu yoksa kargo süreci ne kadar uzar?
  8. S

R5 3600x

Stok soğutucusu yeterli mi? Kasa corsair carbide spec delta 160mm Max yükseklik var. Soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Ya da stok soğutucu yeterli mi oc yapmayacağım. Sistem bu şekilde.
  9. S

R5 3600 ısınma sorunu

Stok soğutucu ile ınternette 90-95 dereceleri gördüğünü gördüm. Heralde amd yüksek voltaj veriyormuş ondan dediler. Bilgisayarı almadım ama sistemimde r5 3600 kullanıcam biosta yapmam gereken ayarlar nelerdir?
  10. S

R5 3600 fan

Stok Fan ne kadar işimi görür 4-5 ay stok Fan idare eder mi sonra sıvı soğutma alacağım.
  11. S

Niye bu kadar ucuz?

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-threadripper-1900x-8-core-3-8-ghz-islemci-p-HBV000008BBU2?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAjw8J32BRBCEiwApQEKgYQsgEewZhscz9I0CRjgp10716gmPZ7wI84vlA3s5S7mlOVxW-btFxoCUVYQAvD_BwE
Top Bottom