Arama sonuçları: *

1. Malenia Blade of Sarah

Yardım 2. El sitelerde 4070 S neden sıfırdan pahalı?

Arkadaşlar 2. Pazarı neden bu kadar pahalı? Adam mining kartını dahi çok yüksek meblağlar biçiyor. Bende 3070 Rog var en fazla 63 dereceyi görüyor mining yapılmamış, satıp 4070S geçmek istedim. Fiyatlar çok fazla.
  2. Malenia Blade of Sarah

Yardım Rog strix 3070 sıcaklık değerleri normal mi?

Arkadaşla hayırlı akşamlar, elimde bulunan rog strix 3070 daha önceleri %58fan devri ile 63 dereceyi geçmiyordu, şuan örn:Cyberpunk ultra 2K ray tracing gölgeler açık %70 fan ile 67 derecelerde furmark testi içinde ani sıcaklık yükselmekte, macun kurulmasından kaynaklı mıdır?
  3. Malenia Blade of Sarah

2. El Asus ROG strix 3070 oc inceleme.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, bu incelemeyi 2. El ekran kartı alacaklar ve almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Kıyas yapabilirsiniz, ayrıca 2. el olarak 4060 alacağınız paranın neredeyse yarısı kadar para ödeyeceksiniz. (Kart 1,5 ay mining görmüş) 7650 TL'ye aldım. Sistem...
  4. Malenia Blade of Sarah

Asus ROG 3070 kırmızı LED sorunu!

Arkadaşlar 3070 ROG modelinde kırmızı LED yanıp sönüyor, PSU yetersizliği veya güç dalgalanmasından olduğu söyleniyor. Şuan kullandığım güç kaynağı 12w den 360w veriyor, sebebi bu fakat yeni gelecek olan PSU PCI güç kablosu tek hat üzerinden 8+8 bir problem yaratır mı?
  5. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ Rtx 3070 Fps drop sorunu

Arkadaşlar hayırlı günler, 3070 ROG strix modeli aldım furmark vb. Test programlarindan sıfır kart değerlerini aldım sormadan söyleyeyim. Fakat oyunlarda sürekli drop yiyorum. PSU 500 w bundan olabilir mi veya i5 9400f kullanıyorum. Furmark 30 dakika sıcaklık 62 fan devri 67 Yardımlarınız için...
  6. Malenia Blade of Sarah

Alüminyum soğutucusu olan ekran kartına sıvı metal uygulanır mı?

Arkadaşlar, macun yenilemesi den sonra kartım 71 dereceden 75' çıktı. Takıntılı biri olduğumdan baktıkça sinirim bozuluyor. Kartımda Alüminyum soğutucu var, sizce sıvı metal sıkıntı çıkarır mı sogutucuya?
  7. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ Seçimlerden sonra mı ekran kartını satmam lazım ?

Arkadaşlar merhabalar, elimde 8 ay garantisi olan bir Rx 6600 var (pulse) kart tertemiz.(mining yapılmadı) anlamıyorum da zaten. RTX ailesine geçtiğinden beri kutusunda yatmakta. Sizce şimdi mi satsam, yoksa seçimden sonra mı?
  8. Malenia Blade of Sarah

RTX 3060 Tİ Vs RX 6800 RT performansı

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, başlıkta da belirttiğim üzere Ray tracing performansı olarak hangisi iyidir. (Fanboy cevapları olmasın) Rx 6800: 2K DXR+FSR Quality mod RTX 3060 Ti: 2K RTX+DLSS Quality mod
  9. Malenia Blade of Sarah

AMD netlik ayarı benzeri ve Nvidia için var mı?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, AMD kartından çok daha güçlü bir Rtx kartına geçtim, fakat sıkıntı şu RDR 2'de Rtx 3060 Ti, ayarlar ultrada olmasına rağmen AMD 6600 görüntüsünden daha kötü. 1680710654 6600 netlik ayarı %80 ve 100 ayarlarında harika görüntü sunuyor. Buna benzer veya aynı görüntüyü...
  10. Malenia Blade of Sarah

Arkadaşlar 3060 Ti Ray Tracing performansı nasıldır?

Arkadaşlar 3060 Ti aldım, Ray Tracing performansı nasıldır? YouTube videolarında biraz saçma inceliyorlar. (ürün gelmedi ondan soruyorum)
  11. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ RTX 3060 Tİ & RTX 3070 & RX 6800 F/P olarak hangisi alınmalı.

RTX 3070 PNY 6950 TL 5 ay Garanti (mining yapılmamış) RTX 3060 Ti Gainward 6050 TL Garanti yo mining yok. RX 6800 MSI Trio 7300 TL Garanti yok (mining yapıldı) 3 ay. Canlar, hangisi tercih edilmelidir?
  12. Malenia Blade of Sarah

Ekran kartı yükseltme

Arkadaşlar ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum elimde rx 6600 var memnunum fakat, RTX'in keyfine varmak istiyorum. Sizce değer mi?
  13. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ Rx 6600 Düşük Frekans Sorunu

Arkadaşlar hayırlı geceler, elimde Rx 6600 pulse modeli bulunmakta. Diğer Rx 6600'lere kıyasla düşük performans vermemekle birlikte, yüksek frekanslara çıkmıyor. Sizlerden yardım bekliyorum. Oyunlarda 2250 Mhz üstüne çıkmıyor, gördüğüm tüm videolarda 2400-2600 mhz arası. Şimdiden teşekkür...
Top Bottom