Arama sonuçları: *

1. walter

Öneri Arc A750den RTX 4060'a geçilir mi?

Merhaba bu yaz geçen ağustos aldığım sistemdeki arc a750 kartını satıp ikinci elden rtx 4060'a geçmeyi düşünüyorum. A750nin yetmemesinden değil çok çok memnunum ama hem DLSS3 hem ileriye dönüklük hem de a750nin ileriki zamanlarda elimde kalabilir olmasını düşünmem olsun 4060a geçmeyi düşündüm...
  2. walter

Yardım AMD Driver çöktü ekran sıfırlandı

Arkadaşımın bi anda ekranı kararmış sonra çözünürlük felan sıfırlanmış şimdi şöyle bir hata veriyor amd control centera da girilmiyor arkadaşımın sistemi r5 5500 rx 6500 xt yardım edin
  3. walter

Arc A750 God of War düşük FPS ve Drop

Merhaba driverım güncel ekran kartımın PS oyunlarında sorunlu olduğunu biliyordum ama düzelttiler sanıyordum ayarı orjinal grafik ayarlarında da ultra da da aynı fpsyi veriyor tek fark sıcaklık oluyor genelde 55 FPS civarı geziyor ve bazen 38lere falan düşüyor aslında beni çok rahatsız etmiyor...
  4. walter

Arc a750 son driver ile sıcaklık artışı

merhaba geçen yeni driver geldi driverdan önce valoda ekran kartı max 62 işlemci ise max 72ydi driver güncellemesinden sonra ekran kartı 70lere işlemci 73lere çıktı sizde de böyle mi aynı günün akşamı bios update de yaptım bir sorun var gibi
  5. walter

DXVK Yüklemeli miyim? (Arc A750)

Merhaba malum arc a750 kartı directx 12de harikayken dx 9 10 ve 11de bazı oyunlarda zortluyor. DXVK diye bir şey keşfettim dx 9 10 ve 11i vulkana çeviriyor. Bu da inanılmaz performans artışına sebep oluyor. İndirmeyi düşünüyorum bilgisi olan var ise beni bilgilendirsin şimdiden teşekkürler.
  6. walter

ARC A750 Furmark yapayım mı

sıcaklıklar çok fazla olacağı için kararsız kaldım bir arkadaş 81 derece görmüş 3 dakikada zararı var mıdır kartıma?
  7. walter

Ekran kartını yanlış mı taktım?

merhaba ekran kartını takarken klipsi sağa ittirmek lazımmış ben ittirmeden taktım şuanlık bir sorun yok belki itopya sağa doğru ittirmiştir performansta sorun yok ama içime kurt düştü aşağıdaki videodaki gibi klipsi sağa ittirmedim ben 5 gündür kullanıyorum
  8. walter

Arc A750 bu güncelleştirmeyi yapayım mı

güncelleme gelmiş indirmekte kararsız kaldım sizce
  9. walter

modart sistem sıcaklıkları nasıl

şu ana kadar sadece raft oynayabildim forza valo gibi oyunlarda yarın yüklenmiş olur raftda extreme grafiklerde ekran kartı da işlemci de 71 72 derecelerde gezdi kasayı masamın altına koydum hava alan biryer değil sizce ona rağmen sıcaklıklar nasıl kasanın yerini masamı değiştirince değiştiririm
  10. walter

Arc a750 güç tüketimi

Merhaba modart sistemi aldım fakat şimdi bir bakınca ekran kartının çok güç tükettiğini far ettim sizce iade etmeli miyim yoksa yeni driverlarda düzelmiş midir
  11. walter

Bu rx6600 alınır mı powercolor

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-powercolor-amd-radeon-rx-6600-8-gb-ekran-kartidir-1116633582/detay Fiyat ucuz fakat kasanın içinde bile değilken 70lere dayanmış sizce alınır mı
  12. walter

2300 tl rx 5600 xt alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sahibinden-msi-rx-5600-xt-gaming-1100594102/detay alınır mı fiyat çok uygun gibi
  13. walter

RX 6600 FURMARK 73 DERECE (SAPPHİRE PULSE)

merhaba rx 6600 ekran kartı almak istiyordum satıcı furmarkın gereksiz bir test olduğunu sadece kartı %100 yüke sokup ısıttığını falan söyledi yapması gereken bir test varsa superposition testini yapacaığını söyledi ilk defa duyuyorum rx 6600'ün superposition değerleri nasıl olursa normaldir...
  14. walter

2100 TL GTX 1660 ALINIR MI

2100 TL gigabyte windforce GTX 1660 alınır mı
  15. walter

ASUS Turbo Rtx 2060 alınır mı

soru başlıkta soğutması nasıl 3kya değer mi
  16. walter

Garantisiz rx 6600 alınır mı

3kya garantisiz kutulu ve faturalı rx 6600 buldum amazon jp faturalı sizce alınır mı sapphire markasını da çok veğenmiyorum ama fiyat epey cazip geldi
  17. walter

Bu paraya hangi ekran kartı

merhaba 3000 TL'ye rtx 2060 ve rx 6600 buldum ikisinin de garantisi yok sizce hangisini almalıyım ya da 3100-3200 civarına garantili rx 6600 ilanı mı bekliyeyim bir arkadaşım rx 6500 xt aldı gta 5 oyununu açılırken hemen atıyor oyundan amd yazılımından da biraz korkmaya başladım sizce hangisi...
  18. walter

Çözüldü✓ RTX 2060 Elimde kalır mı?

beni mart nisan ayına kadar idare edebilecek bir ekran kartı arıyordum 2060 buldum 3kya sizce o zamanlarda satmaya kalksam elimde kalır mı?
  19. walter

EVGA TEK FANLI RTX 2060 ALINIR MI?

3000 TL'ye Tek fanlı evga RTX 2060 ekran kartını buldum sizce alınır mı ya da biraz daha bekleyip 3100-3200 civarına rx 6600 mü düşüreyim uzun süreli kullanırım 1-2 yıl mesela 1690923476 ikinci elden ama
  20. walter

Rx 5700 XT alınır mı

3000 TL'ye RX 5700 XT buldum Asus ekran kartı satmak için alıyorum sizce satabilir miyim satabilirsem ne kadar sürede ve ne kadara satabilirim
Top Bottom