Arama sonuçları: *

1. B

amd ekran kartı cokme sorunu

yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ekran kartı olarak rx6700 veya rx 6800 secicem bazı insanlar amd ekran kartlarında cokme sorunu oldugun soyluyo bu iki ekran kartı icin cokme sorunu watman hatası gibi sorunlar varmı kullanan arkadaslar varsa yardımcı olabilirmi
  2. B

Yardım Rtx3060 vs RX 6700 vs RX 6800

1 ay içerisinde sistem almayı düşünüyorum ekran kartı olarak bu üçünden birini secicem ama amd alirsm sorun çıkarmi diye düşünüyorum 6700 veya 6800 ekran kartı olanlar yazabilirim çökme siyah ekran sorunu oluryoumu
  3. B

Öneri Rtx 4000 serisi fiyatlar

Bu fiyatlar doğrumu ya bana ucuz geldi 4070 e kadar uygun geldi bana fiyatlar
  4. B

Öneri 2. El ekran kartı alacaklar dikkat etsin

Miningcilere dikkat edin fotoğrafa bakın PC hocası açıkladı
  5. B

Yardım Laptop ekran kartı çalışmıyor

Laptop da 2 ekran kartı var ekrana bağlı olan ekran kartını yanlışıkla devre dışı bıraktım şimdi acamiyorum ne yapmam lazım bios dan sifirlasam olurmu
  6. B

Yardım Hangi ekran kartı daha güçlü

AMD Radeon HD 6450 vs AMD Radeon m440 asetto Corsa oynicam hângisi daha güçlü bı kart
  7. B

Yardım AMD yanlış sürücü kurarsak ne olur acil cevap

Merhabalar sorum çok acil PC de radeton r7m440 vardı sürücü guncelledikten sonra Radeon tm530 gösteriyor hangisini kuramaliyim acil cevap lazim
  8. B

Çözüldü✓ Rtx 3060 vs RX 6600.

Yeni PC almak istiyorum ama rtx 3060 mi yoksa RX 6600 mu kararsizim AMD almak istemiyor çünkü watman hatası filan alıyoruz diyolar forumlarda bide forumda genelde AMD ekran kartında sorun yaşıyorlar sizin oneriniz nedir
  9. B

Yardım Laptopumda 2 Ekran Kartı Var Ancak Güçsüz Olan Kullanılıyor

Arkadaşlar merhaba laptobumda 2 tane ekran kartı var die gözüküyo 1. Güç tasarrufu için 2. Si daha güçlü bı ekran kartı grafik ayarlarından güçlü olan ekran kartını sevmeme rağmen güçsüz olanı kullaniyo ne yapmam lazim
  10. B

RX 6600 kullanan varsa görüşlerini yazabilirimi çökme problemi oluyomu

Ben RX 6600 AMD ryzen 5 5500 li sistem almak istiyorum nasıl sizce alınır mı
  11. B

12000 TL'ye Hazır Sistem Önerir misiniz?

Arkadaşlar PC almayı düşünüyorum 12 k ya gazoz sistemmi almalıyım yoksa Abdullah abiyi veya PC hocasının sistemlerinimi beklemeliyim 1658934682 Gazoz ne ya hazır sistem
  12. B

Yardım Rx6700xt vs rtx3060.

Ben hem yayın hem oyun için PC alicam ama RX 6700xt mi yoksa rtx3060 mi karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
  13. B

Yardım Amd RX 6500 xt ile sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar RX 6500 xt alirsam arkada 3 4 uygulama aynı anda açsam sorun olurmu mesela discod Spotify Google bide oyun sorun olur mu
  14. B

Yardım Rtx 3050 karşılaştırma AMD ekran kartı

Arkadaşlar rtx 3050 nin AMD de rakibi hangi ekran kartı
  15. B

Yardım RX 6500 mu GTX 1650 mi

Arkadaşlar ben PC almayı düşünüyorum ama GTX 1650 mi yoksa RX 6500 mu yardımcı olursanız sevinirim
  16. B

Yardım Driver Güncelleyince Ekran Kartı Modeli Değişti

Dostlar benim bilgisayarımda AMD Radeon m440 ekran kartı vardı driver güncellim dedim guncelledikten sonra ekran kartının ismi AMD Radeon 530 gibi bişe oldu yani ismi değişti sorun olurmu
Geri