Arama sonuçları: *

1. intrusion

Yardım Ryzen 5 5600g ve RX 6600 Problem yaşıyorum

Sistemimi kendim topladım başta ekran kartım yoktu apu olarak kullanıyordum sonradan ucuz yollu asusun rx 6600 ünü aldım yaklaşık 1 seneden beri de kullanıyorum ama aldığımdan beri hep bi problem yaşadım, mesela uygulamalarda tam ekrana geçtiğimde 5 saniye falan pc donuyor(youtube gibi video...
  2. intrusion

Yardım Yeni AMD ekran kartı güncellemesinden sonra sürekli donma problemi başladı

sıkıntım başlıkdaki gibi rx 6600 ekran kartım var yardımcı olabilecek var mı
  3. intrusion

APU pc ye ekran kartı nasıl takılır?

arkadaşlar ryzen 5 5600g işlemcili pc var, buna ekran kartı aldım şimdi bu kartı direkt takarsam hala işlemcinin gpu sunu mu kullanır yoksa ekran kartının mı?
  4. intrusion

2. el 1660 super'e max kaç para verilir?

2000 tl ye coil whine sorunlu bi kart buldum 2020 temmuzda alınmış furmarkda max 75 derece sizce alınır mı? bu fiyata
  5. intrusion

Ekran KArtı Piyasası Hakkında

Arkadaşlar ekran kartı almayı planlıyorum o sebepten düzenli fiyatlar takip ediyorum dikkatimi çekende rx 6600 oldu hergün fiyatına bakıyorum her bakmama 50 tl ucuzluyor şuan 5500 TL ye buldum https://www.trendyol.com/sapphire/11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx-6600-gam-8g-gddr6-p-162315310 piyasayı...
  6. intrusion

Uygun Fiyatlı Mining Yapılmış Ekran Kartı Buldum Alınır mı?

Letgodan asus tuf rx 5700 xt ekran kartı buldum fiyatı 3700 TL satıcının vitrininde mining sistemi ve birsürü ekran kartı gördüm %90 mining yapılmış bi kart,sizce alınır mı? alınırsa da nelere dikkat edilmeli...
  7. intrusion

R5 5600g ile rx 6600 Darboğaz Olurmu?

arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum başlıktaki parçalarla darboğaz yaşarmıyım?
Top Bottom