Arama sonuçları: *

1. ardaipek

Ekran kartı için 8gb vram yeterlimi

Önümüzdeki 2-3 yıl için 1080p ile 2k için 8gb vram yeterli olur mu
  2. ardaipek

EKRAN KARTINA UNDERWOLT YAPILIR MI

Ekran kartım 80 dereceleri görüyor ve çok ses yapıyor underwolt yapsam performans düşer mi karta zarara verir mi
  3. ardaipek

ASUS RTX 3060 Ti 80 derece olması normal mi?

ASUS RTX 3060 Ti OC Edition 80 derece görüyor. Kartın 2 fanı, kasada 4 fan var ne yaparsam bu sorun düzelir ya da bu değer normal mi?
  4. ardaipek

Yardım PC düşük performans veriyor

3060 Ti sistemim var pixel grafikli oynlarda bile drop yiyorum bunun sebebini emin olmamakla birlikte şuna bağlıyorum PC'yi ilk aldığımda ekran kartı sökük gelmişti biz montelemiştik burada herhangi bir sıkıntı yok ancak jelatinini çıkarmamışız RDR2 oynarken bir sıkıntı olmuyordu ama ekran kartı...
  5. ardaipek

4060 Tİ 8GB alınır mı

4060 ti 8 gb vramli versiyonu alınır mı
  6. ardaipek

3060 Ti sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

3060 Ti + i5 12400F var 16 GB RAM 650 wat PSU var 6 aylık PC hiçbir oyun stabil çalışmıyor aklınıza gelebilecek hiçbir oyunda stabil FPS vermiyor sürekli drop yiyorum sinirden çok artık üzülmeye başladım format atayım belki düzelir dedim ama olmuyor PC mi aldığımdan beri hiçbir şey adam gibi...
  7. ardaipek

RTX 3060 Ti sistemde RDR 2'de FPS düşmesi oluyor

3060 Ti i5 12400 F en yüksek ayarlarda oynatıyor tamam ama bazı yerlerde mesela gece vakti kasabalarda ve kampta drop yiyor. Dedim tamam olabilir ben de gittim DLSS açtım ama nafile. Hala bazı mekanlarda FPS düşmesi giriyor. Ne yapmam lazım?
  8. ardaipek

3060 Tİ GTA 5 DE 39 FPS VERİYOR

malesefki böyle bir sorun yaşıyorum gerçekten buna çok kafa yoruyorum ve çok canımı sıkıyor güçlü bir sistem toplamışım ama eski sistemden farkı yok 3060 ti + i5 12400f gta 5 full ayarlarda oynatamıyor ayrıca 2k 4k falanda değil 1080p de
  9. ardaipek

OYUNLARDA FPS DROP SORUNU YAŞIYORUM

pc mi aldıktan beri sürekli fps drop yiyorum gta rdr2 gibi oyunları en yüksek ayarlarda 70 80 fps oynatıyor ama 2 3 dk da bir drop yiyor ne yapmam lazım(3060 ti 12400f)
  10. ardaipek

3060 Tİ DÜŞÜK FPS SORUNU

Ekran kartı 3060ti işlemci i512400f 16gb ram var ama oyunlarda fps drop oluyo sistemi almadan önce testlerine bakmıştım her oyunu ultra grafikte oynarım diye düşünüyodum ama şimdi adam gibi fps alamıyorum drop yaşıyorum oyun zevki gidiyo yapmam gereken bi ayar falan mı var
  11. ardaipek

EKRAN KARTI JELATİNİ ÇIKARILIR MI

SELAMINJ ALEYKÜM ekran kartında jelatin var 2 3 aydır kullanıyorum biraz ısınnma sorunu oluyo jelatinle alakalı olabilir mi
  12. ardaipek

ASUS RTX DUAL 3060 Tİ OC ÇOK SES ÇIKARIYOR

oyuna girdiğimde sıcaklık ortalama 77 dereceleri görüyor normal ama fanlar çok hızlı çalışıyo dolayısıyla çok ses çıkıyor ne yapacam
  13. ardaipek

RTX 3060 Ti %82 fan hızıyla 77 dereceye çıkıyor

77 derecede 82 fan hızıyla çalışıyor dolayısıyla biraz fazla ses çıkarıyor. Bu derecede 3 4 saat aralıksız oyun oynarsam sıkıntı olur mu?
  14. ardaipek

ASUS DUAL 3060 Tİ MAKUL SICAKLIK

MAFİA DEFİNİTİVE DE 75 73 GİNBİ DERECELERDE 4 5 SAAT ARALIKSIZ OYUN OYNARSAN SIKINTI OLUR MU
  15. ardaipek

3060 ti ÇOK SES ÇIKARIYOR

yeni alığım 3060 ti oyunlarda performans açısından sıkıntı çıkarmıyor amma en basit oyunda bile fanlarını hızla döndürerek çok ses çıkartıyor
Top Bottom