Arkadaşlar nolur çok acil yardım lazım msi gaming x gtx 1070 ekran kartının termal macununu değiştirmek için içini açıyordum ve bu kırmızı kablo çıktı takılabilir mi nasıl takarım tamirvite götürsem halleder mi lütfen yardım edin
Arkadaşlar selam bu kart alınır mı? Çarşamba günü 3000e almaya gideceğim sizce mantıklı mı
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-msi-1070-gaming-x-1028395730/detay
SORU 1: 8 pin güç girişli asus rog strix gtx 1070 ekran kartım var bu karta linkini bıraktığım rgb kablodan takmak istiyorum ama ekran kartım 8 pin girişli ben bunu takınca diğer 6+2 lik kısım boşta kalacak boşta kalan kısmın da rgb si yanar mı ve güç besleme konusunda bi sıkıntı olur mu...
SORU 1: 8 pin güç girişli asus rog strix gtx 1070 ekran kartım var bu karta linkini bıraktığım rgb kablodan takmak istiyorum ama ekran kartım 8 pin girişli ben bunu takınca diğer 6+2 lik kısım boşta kalacak boşta kalan kısmın da rgb si yanar mı ve güç besleme konusunda bi sıkıntı olur mu...
Performans olarak 1070 in daha performanslı olduğunu biliyorum ama ikinci el olması beni korkutuyor. Sizce riske atmadan sıfır rx 6500xt almak mı ikinci el 1070 almak mı...