Arama sonuçları: *

1. N

Amdnin güncel en sağlıklı sürümü

arkadaşlar ben bilgisayarı aldığımdan beri bu driverlar peşimi bırakmadı hangi driveri yüklesem oyuna girer girmez kendini siliyor ve pcyi kapatıyor hesapların ban yemesinden bıktım artık bana bi çare bulun ya rx 6700 xt
  2. N

Evga 0 ekran kartı nerden bulabilirim

arkadaşlar evga marka ekran kartı arıyorumda nereden bulabilirim bildiğiniz bi satıcı falan var mı
  3. N

Çözüldü✓ Sarı sitede bulduğum satıcının ürünleri ikinci el mi ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-garantili-faturali-palit-gaming-pro-rtx-3070-1207687267/detay sarı sitede sıfır ekran kartı bakarken böyle bir ilana denk geldim fiyatı ucuz geldi sıfır yazıyor fakat sıfır fiyatı bu kadar düşük olmamalı diğer...
  4. N

Çözüldü✓ AMD Driver 22.5.1 gözükmüyor

normalde bu sürümünü kullanıyorum ama amd driver sitesine girdiğimde göremedim seçenekler arasında
  5. N

bu kartlardan hangisi hangi karta denk nvidia tarafında

rx 6600 rx 6600xt rx 6700 rx 6700xt
  6. N

6700xt 3060ti takaslanabilir mi

asus dual 6700xt kartımı ilana koymuştum 3060ti ile takas teklifi geldi üstüne para istemeli miyim ya da takaslamalı mıyım mining yok oyun için kullanmış 1 buçuk yıl garantisi var benim kartımda 4 aylık
  7. N

amd nin en güncel sürümü 22.5.1 midir

silip tekrar yüklüyorum da bunu gösterdi önerilen
  8. N

Riot Oyunlarında PC Donuyor

arkadaslar i5 12400f rx 6700 xt sistemim var valorant oynarken 1 2 gunde 1 kere aniden drop yiyor ne altf4 atiliyor ne baska bir sey sistemi kapatip actigimda bir sıkıntı olmuyor 2 gun sonra gene 1 kere oluyor gidiyor lolde de 1 saniyeligine fps0 a iniyor sonra devam ediyor witcher fall guys...
  9. N

witcher ultrada 60fps

rx 6700 xt ekran kartı ultra ayarlarda 60 fps oynatıyor ekran kartı sıcaklığı da 58 60 derece arasında oluyor ama yükseğe çektiğimde de değerler aynı
  10. N

rx 6600 vs rx6600 xt karşılaştırma

arkadaşlar 1600 tl gibi bir fiyat farkına değer mi sizce ? haqqus gen3 sistem
Geri