Arama sonuçları: *

1. chloriN

Yardım bu ekran kartı driverlerinden hangisini indirmeliyim

asus tuf 3070ti oc versiyonunu kullanıyorum driverlerini güncellemek istiyorum ama sitede bircok secenek var hangisini indirmeliyim ne farkları var?
  2. chloriN

Bilgisayarda bip sesi geliyor

Merhaba bilgisayarı kullandığımda bir ses yok , yük altindayken de bir ses yok fakat youtubeye girdiğimde video izlerken bip bip diye sesler geliyor. ( YouTube sayfasında değil , video izlerken oluyor ) Nedeni nedir acaba ? Video bıraktım dinleyip yorumlarsanız çok mutlu olurum.
  3. chloriN

Ekran karti güç kablosunu nasil gizlerim?

Gördüğünüz gibi iki kabloda da fazlalik var onları nasıl gizlerim , ekran kartı ışıklandirmasinin önüne geçiyor kablolar , 3070ti
  4. chloriN

Bilgisayarda youtubeye girince gelen bip sesi nedeni nedir??

merhaba bilgisayarda youtubeden videoyu başlatınca bip sesleri geliyor videoyu durdurunca ses de duruyor ekran kartı diye düşünüyorum yardımınıza ihtiyacım var... telefonla sesi zor kaydedebildim kulagınızı dayarsanız duyabilirsiniz
  5. chloriN

Anlamadığım bir şekilde drop yiyorum.

Merhaba son günlerde rdr2 de drop yiyorum normalde 60 sabitlediğimde hiç aşağısına inmezdi ama şimdi anlık droplar oluyor ve insan içine girince vay açatışmalarda felan 50lere düşüyor ekran kartım 3070ti işlemcim ise i5 12400f (1080p 60hz televizyon)
  6. chloriN

RDR'de anlık olarak ekran kartı kullanımı yükselme sorunu.

merhaba son güncelleme ile mi alakalıdır bilmem ama 3070ti ve i5 12400f pc'm ile 1080p 60 hz televizyonda oynuyordum normalde 90 fps idi ben 60a sabitliyordum ve ekran akrtı kullanımı 60-80 arası değişyordu çatışmada. yani 60 fps altına inmezdi ama son zamanlarda ekran katı kullanımı 85-100lerde...
  7. chloriN

Yardım Thh Yazacagim dilekçe olmuş mu?

Birçok konu açtım GamingGen beni mağdur etti kısacası ikinci el kart yolladi. Kart Asus hesabına başka bir kullanıcı tarafından eklenilmisti ve 3 ay önceden başlıyordu garantisi üstelik de coil whine sorunu olduğu için değişim iade ürününü ban yolladiklari barizdi. Bana dönüş yaptılar ve...
  8. chloriN

Yardım GamingGen Sıfır diye yolladığı 2. el ürünü değişim yapmıyor!

Arkadaşlar GamingGen'den aldığım ekran kartında coil whine çıktı ve garanti bilgisi için asusu aradım , sonrasında garantisinin 14 Nisan'da başladığını öğrendim ama Ben 4 Temmuz'da satın almıştım. Asus bana disbiritor firmasının , satıcı firmaya yolladığı zaman çıkarılan fatura tarihinden...
  9. chloriN

Yardım Aldığım Ekran kartı daha önceden Asus hesabına kaydettirilmiş!!

Arkadaşlar GamingGen'den aldığım ekran kartında coil whine çıktı ve garanti bilgisi için asusu aradım , sonrasında garantisinin 14 Nisan'da başladığını öğrendim ama Ben 4 Temmuz'da satın almıştım. Asus bana disbiritor firmasının , satıcı firmaya yolladığı zaman çıkarılan fatura tarihinden...
  10. chloriN

Yardım Ekran Kartı Coil Whine Servise Yollamalı Mıyım?

Merhaba daha önce konu açtım fakat aldığım sistemi alan bir arkadasi farkettim ve onda da ekran kartında coil whine çıkmış servise yollamış asusa , Asus ise coil whine performansa etki etmez diyip geri göndermiş testlerden sonra . Arkadaşın cw sesi fazla olmasına rağmen değişim olmamış , bende...
  11. chloriN

Yardım Bu sesler Coil Whine mı , LÜTFEN YARDIM

Birkaç konu açtım , Net olarak cevap almak ve rahatça oyun oynamak için soruyorum; Ekran kartımda coil whine sesi ve psuda çok az cızırtı sesi var , bunların coil whine olduğunu düşünüyorum lütfen videoları bakıp yardımcı olursanız sevinirim. EKRAN KARTINDAKİ ses (oyunda vakit geçirdikce...
  12. chloriN

Yardım İznim olmadan garantide ekran akrtım iade edilir mi?

GamingGen'den 22.700tl ye bu sistemi aldım 1 ay önce , ekran kartında coil whine var servise yolladıgımda değişim veya iade cıkacak büyük ihtimal , ama sitede ekran kartı stokta yok şimdi bana bunlar 7k para iadesi mi yapar? , site cok anlayışsız , monitör değişimini de direk iade yapmıslardı...
  13. chloriN

Yardım ekran kartı coil whine ACİL YARDIM!

Merhaba GamingGen sitesinden Eastergamers adlı toplama kasasını aldım fakat ekran kartında coil whine var ses fan sesi kadar değil fakat almışken sorunsuz olması için garantiye yollayacağım nasıl ilerlemeliyim GamingGen'i aradım ve değişim istedim fakat bana garantiye gitmesi gerektiğini...
  14. chloriN

Yardım yeni aldıgım bilgisayarda ekran kartında cızırtı var yardım

dying light 1 de 30fps yapınca ekran karttaki cızırtı azalıyor ama 120 fps çekince birden bagırmaya baslıyor . büyük ihtimal bobin cızırtısı. kasayı aldıgım gaminggeni aradıgımda bize yolarsan biz direk asusa garantiye yollarız diyor istersen sen direk yolla daha cabuk işlem yapılır diyor siz ne...
  15. chloriN

Çözüldü✓ Ekran kartı olmadan PC çalıştırırsam sorun olur mu

Arkadaşlar cızırtı dan dolayı kasayı servise yolladım geldi , bu sefer De ekran kartını takmadan test etmek istiyorum sesi ama islemcim 12400f ve dahili ekran birimi yok Sadece kasa sesini dinlemek için ekran kartını takmadan 5dklığına çalıştırasam sorun olur mu , ekran gelmez ama kasa çalışır...
  16. chloriN

Yardım Psu'daki Cızırtı sesi, Ekran kartı Coil Whine'si olabilir mi?

Merhaba , PSU girişinde , fanları durdurup sessiz ortamda , kulağımı dayamadıkça duyulmayan bir cızırtı sesi var , PSU coil Whine'si olduğunu saniyorum çünkü kesinlikle ekran kartında bir ses yok ama bir forum üyesi ekran kartı coil whinesi olabilir diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , ekran...
  17. chloriN

Yardım Kasaya Serviste zarar gelir mi

PSU cizirtidan dolayı servise yolladım , 1-2 gün yük altında çalıştırdıklarını söylediler. ( Ekran kartı bende) bilgisayara sorun olur mu acaba tam bilmiyorum içimi rahatlatmak için soruyorum.
  18. chloriN

Yardım Ekran kartımda zedelenme mı var yoksa normal mı?

Fotodaki sarı ciperden önde biri arkada biri yarım halde. Araştırdım inceleme videolarında herkeste böyle ama yine de size de sorayım bu normaldir degilmi ? Bir zedelenme felan değil sanırım. Örnek Youtubeye bulduğum videoda alinti. Yakinlastirin onda da yarım.
  19. chloriN

Yardım İşlemci Soğutucu için ekstra macun almam gerekli mı?

Soru başlıkta belirtildi İ3 12400f için Deepcool ak620 alacağım ekstradan macun almam gerekir mı ? Ne onerirsiniz ?? https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09CKXT4FH/ref=ox_sc_act_image_1?smid=AIAOKQBMTXAP&psc=1
Geri