Arama sonuçları: *

1. F

1650s 4gb mi rx580 8gb mi

1650s 4gb vs rx580 8gb hangisi neden daha iyi?
  2. F

Ekran karti yok gözüküyo acil yardım!

Arkadaşlar laptopumda yaklaşık top. Brllek YOK gözüküyo(dxdiagdan bakınca) Aygıt yöneticisinde ekran kartı var gözüküyo ama dxdiag kımsında standard vga grafikbağdaştirici gözüküyo napmam getek oyun falan oynanmıyo eskiden lol oynayabiliyodum şimdi oynanmıyo cpu z den de baktim nvidia gt740m...
  3. F

gtx 970 4gb vs rx 570 4gb?

.
  4. F

Gpu load kaç olmalı

Ekran kartı sıcaklığı 67°C İslemci sicakliği 37°C Gpu load ise %79 sizce normal mi (rx580 8gb)
  5. F

ekran kartı arkasındaki soğutucu plaketler

bunlar işe yarıyor mu ne kadar yarıyor bazıları bu plaketi cıkarıyor sebebi nedir?(sahibinden ilanlarında gördüm çıkartılmış)
  6. F

rx 580 furmark test sonucları

27. saniyede bu şekilde ileriliyor 10 20. dakikalrda kac olamlı ve şuan normal mi mining yapılmış olabilir mi veya başka bir şey ??
  7. F

Autocad yapılmış ekran kartı

Autocad ne kadar zorlamıştır ekran kartını(gigabyte rx 580 8gb) Autocad yapılmış ekran kartı alınır mı?(oyun için)
  8. F

sahibinden satış

sahibinden den ekran kartı alıcam kandırılmamam için yapmam gerek ne kadar varsa bildiklerinizi söyler misiniz
  9. F

msi vs gigabyte

GİGABYTE RX 570 GAMING 4GB GDDR5/256BİT MSI RX570 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit
  10. F

mining nedir?

mining nedir ? mining yapılmış ekrab kartı neden alınmaz ? ne gibi sorunlar yaşatır ?
  11. F

ekran akrtı önerisi (amd fx4320 için)

önerilerinizi alabilir miyim ?Teşekkürler
  12. F

Aliexpress rx 570 ?????

aliexpressten rx570 almayı düşünüyorum yorumlar iyi fakAt gümrük sorun olur mu yani sorun yaşar mıyım ne gibi sorunlar yaşarım? KART BU...
  13. F

msi rx 570 8gb vs msi rx 480 8gb

oylayıp görüşleriniz, yazabilrisniz:D
  14. F

512 mb vram pubg lite?

evet arkadaşlar acar mı acarsa kaç fps ne dersiniz? (amd radeon 5450)
  15. F

AMD Radeon 5450 512MB VRAM ile valorant oynayabilir miyim?

AMD Radeon 5450 512MB VRAM ile valorant oynayabilir miyim? evet arakadaşlar sorum bu yardım ederseniz sevinirim ram ve işlemci yeterli ama ekran kartı yeter mi bilemiyorum,sizce yeter mi?
Top Bottom