Arama sonuçları: *

1. efearici242

Yardım GTA 5 Online ekran kartı kullanımı %50 lerde dolaşıyor nasıl çözerim

Gta 5 Onlineda ekran kartı kullanımı % 50 % 60 gibi dolaşıyor fakat gariptir ki story moda girince her şey düzeliyor ve ekran kartı kullanmı %90 lara çıkıyor sadece online da % 50 sebebi nedir nasıl çözerim darboğaz yok ekran kartım rx 5600 xt işlemcim r 5 3600
  2. efearici242

2. El 1080 piyasası neden bu kadar düşük?

Sahibindende dolaşırken 1080 ilanlarına rastladım açıkçası fiyatları beni şaşırttı çoğu da sıkıntısız gibi ben da sistem aldım ama hala aklımda 2. el 1080 alınır mı soruları var almicam ekran kartım olduğu için alıcaklar bu konuya bakıp bilgi sahibi olabilir bu yüzden açtım
  3. efearici242

Yardım Grafiklerim bozuluyor çözümü bilen var mı?

1589559257 Dün cs:go oynarken bir anda oyun hata verdi tekrar açtığımda bununla karşılaştım ama sadece csde olmuyor ekran kartının grafiklerde kullanıldığı her yerde var dizüstü kullanıyorum ekran kartım gt 920m işlemci i5 5200u driverlar güncel
  4. efearici242

Yardım Görüntülerde hata yaşıyorum konu içinde fotoğrafını koydum çözümü var mı?

1589504551 CS:GO oynarken bir anda oyun hata verip kapandı tekrar açtığımda bununla karşılaştım oyundan kaynaklımı diye düşündüm ama değilmiş nvidia denetim masasını açtığımda logodada aynı şeyin olduğunu gördüm bu şey sadece böyle kalmıyor sürekli hareket ediyor cızırtı gibi ekran karıtm gt...
Top Bottom