Arama sonuçları: *

1. G

4070ti super alıcam 5070 5070ti beklemeyeli miyim?

4070ti super alıcam 5070 5070ti beklemeyeli miyim? arkadaşlar sizce ?
  2. G

nvidia 6 ağustos güncellemesi cs2 de sorun yaratıyor mu?

bundan önceki 16 temmuz güncellemesi cs2 de 75hz kitliyordu bende bazı insanlarda bu sorunu yaşamış ve önceki sürüme dönmüştü 6 ağustosta yeni çıkan güncelleme sorun var mı cs2 de problem yaratıyor mu
  3. G

4060 marka model sıcaklık değerleri

ben kendi msi 4060 gaming x için konuşacak olursam değerleri doğru gösteriyor 4060 almayı düşünüpte sıcaklık ses ve rpm bakıcak arkadaşlar için marka model incelemesini yapan techpowerup sitesinin 4060 incelemesini atıyorum belki yakın zamanda 4060 alacak arkadaşlar için hangi marka modeli...
  4. G

beyler upgrade yapıcam alınır mı

beyler indirime girmiş alınır mı şuan https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-rtx-4060-ti-gaming-x-8g-rtx4060ti-8gb-gddr6-128b-dx12-pcie-4-0-x16-3xdp-1xhdmi-p-HBCV00004DWU3P?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.10.8
  5. G

Palit dual 4060 alınır mı

2. El bütçeme uygun buldum istanbul için ama aklıma şu geliyor 11k msi gaming 4060 mı almak iyi olur yoksa daha ucuza palit dual serisi mi
  6. G

ekran kartı ddu driver silmek yerine format atsam sonra öyle versem olur mu

ekran kartını satıcam adam gelicek ddu ile uğraşmasam formatı atsam çokta bişey yok pc de sonra gidip adama versem sıkıntısız halleder miyim
  7. G

2. El msi ventus 4060 alınır mı

Şuan 2. El msi ventus 4060 alıcak param var ama gaming x biriktirmek mantıklı olur mu sizce? sonuçta az güç çekiyor ventus almayı düşünüyorum zam gelicek galiba yakın zamanda da
  8. G

asus dual 4060 mı ventus 4060 mı

arkadaşlar bunca zaman msi kullandım ama asus dual 4060 alıp almamak arasındayım kullanan var mı memnun mu lütfen yardım
  9. G

ekran kartı değiştirirken yapmam gerekenler yardım lütfen

arkadaşlar ben şuan ki ekran kartımı satıyorum birine şuan kullandığım 3060 ekran kartı son sürüm driverları kurulu ben bunu ddu ile sildikten sonra kartı çıkarıp adama verdiğimde herhangi bir problem sıkıntı olur mu ?
  10. G

3060 satıp 4060 2. el almak mantıklı mı ?

msi gaming x 3060 12 gb var 2. el 4060 var açılmamış kutu 8.500 e almak mantıklı mı vramden kısıp dlss 3 geçmek mantıklı olur mu sizce ? 1700070353 1080p monitörüm var
  11. G

nvidia yeni driver güncellemeyi yapmalı mıyım?

dün yeni gelen güncellemeyi yapıcaktım forumda yapan bir kaç arkadaşın görüntüsü gitmiş sıkıntı olmuş siz yaptınız mı bu güncellemeyi
  12. G

marvel spiderman ray tracing vram kullanımı

beyler 3060 12 gb var ray tracing açınca vram kullanımı uçuyor her şey son ayarda 1080p de ben ilerleyen yıllarda 4060 almayı felan düşünüyordum ama ray tracing özelliğini kapatınca sınıra geliyor vram kullanımı 3060ti da ya da herhangi bir 8 gb vramli ekran kartında ray tracing açmam için...
  13. G

msi zero frozr açılmalı mı

başlıkta yazıldığı gibi açılmalı mı daha iyi performans mı veriyor?
  14. G

sadece amd ekran kartına sahip olanlar anketi yapsın

ekran kartını aldığınızdan beri wattman hatası yediniz mi? ekstra olarak: yediyseniz kaç tane yediniz toplam bu anketi yapma sebebim merak ettiğim için bu wattman hala devam ediyor mu yoksa bitmiş mi diye
  15. G

8 gb lık vram sahip ekran kartları ideal mi?

1-2 sene sonra bu değişir mi?
  16. G

bilgisayar açılırken ekran kartı fan dönmesini kapatma

pc yi açınca fanlar dönüyor sonra 1 2 saniye sonra kapanıyor ama ben ilk açıldıgı zamanda fan dönmesini kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim yapmamaın sebebide bazı kablolar çarptığı için kötü bir ses çıkıyor sonra düzeliyor her açtıgımda bu çarpma sesini duymak istemiyorum
Top Bottom