Arama sonuçları: *

1. mayra

Yardım Pc açıldıktan sonra kartın fanlari duruyor görüntü hiç yok

Açma tusuna basınca bios dahi monitöre hiç ışık gelmiyor sistem dün çalışıyordu gitti bı anda açma tuşuna bastıktan sonra 10 saniye dönüp ekran kartı duruyor
  2. mayra

Yardım Rx 6600 siyah ekran yarım edin lutfen

Yeni rx 6600 aldım eski Nvidia suruculerini sildim yeni amd driverini kurdum kurulurken bı hata verdi ama kuruldu bı şekilde sonra 1 2 oyun oynadım sistem çalışıyordu işlemciye oc yaptım ama oyuzden olmadığını düşünüyorum sistem bı anda gitti windows logosunun geldiği sırada siyah ekran oluyor...
  3. mayra

Yardım 600 TL İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim başından böyle olay geçen bilen varmi.şimdi olay şöyle 2.el rx 5700xt aldım sahibinden den adam aşırı güvenilir konuştu ikna etti beni parayı gönderim sonra ilk gün gittim ama veremedim sorun varmış Pttde dedi iyi dedim veremedigi günün 2.gunu 19 Mayıs...
  4. mayra

2023 2.el ekran kartı tavsiyesi (3000TL)

başlıkta yazdığı gibi 2.el ekran kartı bakıyorum 2500 max 3000tl butcem var pcde çizim render oyun herşeyi yapıyorum bazı çizim programlarım uçuk fiyatlardan dolayı crack amd tarafında sorun çıkarırmı bunları göz önünde bulundurarak ne almalıyım aklımdakı kartlar 5700xt (en mantıklısı bu gibi)...
  5. mayra

gtx 760 NIS yok (Görüntü ölçeklendirme)

Gtx 760 kartım var ve geforce experience son sürümü yukü ama görüntü ölçeklendirme seçeneği yok görüntü keskinleştirme var
  6. mayra

i5 3570 , gtx 760 mı ryzen 3 3100 gtx 760mı

Parça parça pc topluyorum bütçedene dolayı hepsini aynı anda alamayorum almak istedğim sistem 2. el ryzen 3 3100 gtx 1660 super 16gb 3200 mhz ram msı b 450m a pro max anakart şuanki sistemim i5 3570 gtx 760 ve 1333mhz 8gb ram sorum şu ekran kartını sonra alsam ve işlemci ram ve anakartı alıp...
Top Bottom