Arama sonuçları: *

1. M50 swap

Ekran kartı ve Direksiyon seti arasında kararsız kaldım

beyler Rx 9060 xt asus dual almayı düşünüyodum 23 bine ama 3 4 günönce vatan bilgisayar a gittim thrustmaster t300s vardı deneyimlik aşırı iyi bi direksiyondu Mantıken Ekran kartı almak daha iyi tabi ama zevk açısından Direksiyon seti ap ayrı bişe sizin önerileriniz nedir sizce ? İnternette...
  2. M50 swap

1 oyun oynamak için ekran kartı almak mantıklımı

beyler ekran kartı almayı düşünüyom ama sadece 1 oyunu oynamak için alcam bana kalsa motor ehliyeti almak ama maalesef izin vermiyolar bende mecburi pc ye para yatırcam ama pc ye de eskisi kadar bakmıyom sadece ekran kartı alıp ark ascended oynarım yani oyunlardan da soğudum ztn kolay kolay oyun...
  3. M50 swap

Ekran kartı almayı düşünüyom tavsiye lazım

Beyler 6 7 yıldır aynı ekran kartını kulanıyom işlemci i5 12400F Ark ascended ta fln 20 50 fps arası alıyom sırf o oyun için bile ekran kartı almayı düşünüyom ama ne zaman alırım bilmiyom sadece tavsiye lazım
  4. M50 swap

Ekran kartı ömrü ne kadardır

beyler 2020 de bilgisayar aldım i3 9100f + gtx 1660 ti dual vardı sadece anakart ve işlemci değiştim 6 yıldır gtx 1660 ti dual kulanıyom bi kere bile bozulmadı ve geçen yaz ilk defa kendim içini söküp termal macun sürdüm yani altı üstü bi bilgisayar parçası 6 yıl nasıl bozulmaz ve ömrü ne...
  5. M50 swap

Rtx 4060 dual mı rx 7600 dual mı alınmalı

beyler 2 si arasında kararsız kaldım şuan hangisi daha iyidir performans ta bide renk ayarı filan yapıyom ben oyunlara yazılım olarakta hangisi şuanda iyidir ve gtx 1660 ti dual kulanıyom daha gram bozulmadı sağlam kart yani 4060 mı çabuk bozulur 7600 mu
  6. M50 swap

GTX 1660 Tİ DUAL Kaç para eder

Sa beyler bende GTX 1660 Tİ DUAL var hor kulanılmadı daha hiç bozulmadı bile arkadaş diyo bana sat diyo bende satıp yeni ekran kartı almayı düşünüyom sizce kaça satılır ve bana 14 bin tl ye ekran kartı önerisi verirmisiniz
  7. M50 swap

Gtx 1660 ti dual termal ped termal macun değişimi

beyler 5 yıldır ekran kartına termal ped termal macun değiştirmedim pedi değiştirmeye gerek varmı ? ve tek başıma sökcem ekran kartını bir şey olurmu
  8. M50 swap

70 75 derece ekran kartı sıcaklığı normal mi

Oyun Oynarken ekran kartı sıcaklığı 75 70 derece ve fazla ses çıkarıyor bişe olurmu
  9. M50 swap

Vram %95 Sıkıntı olurmu

Gtx 1660 Ti dual var Rust oynarken 6 gb ekran kartının 5.5 kulanılıyor Sıkıntı olurmu Sizce?
  10. M50 swap

Ekran kartı pad termal macun + işlemci termal macunu + temizletme kaç TL tutar

Ekran kartı pad termal macun + işlemci termal macunu + kasa temizletme kaç tl tutar (BENDE TERMAL MACUN VAR benim termal macunu adamlara vercem benim termal macun ile sürcekler ) Kaç tl eksilir
  11. M50 swap

RTX 3050 MSİ alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3050-gaming-x-8g-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti.html bu ekran kartı alınır mı?
  12. M50 swap

Bu ekran kartı kasaya sığarmı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-g3605b-usb3-0-siyah-rainbow-rgb-steel-led-strip-kasa-psu-yok-jbst-gbg3605b-pm-HB00000L8FWQ Bu kasa https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-dual-rx6700xt-o12g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1622875840.html bu da ekran kartı sığarmı sizce kasaya
  13. M50 swap

RX 6700 Xt dual Mı rtx 3060 ti Mi Kararsız Kaldım

RX 6700 Xt dual Mı rtx 3070 Mi
  14. M50 swap

Eskiden great discover diye bi virüs girmişti Ekran kartına zarar verirmi

Eskiden great discover diye bi virüs girmişti Ekran kartına zarar verirmi Virüs bitcoin le alakalı benim sisteme girmişti eskiden ve temizledim 1 yıl önce bulaşmıştı Ve Şuan temiz şekilde kulanıyom ama fps düşürmüşmüdür
  15. M50 swap

Ekran Kartı Takmak Zormu

Ekran kartı takmak zormu ve takınca yapılması gerekenler
  16. M50 swap

GTX 1660 Tİ DUAL EVO 6G Güncel Oyunları Kaldırırmı

Sistemim i3 9100f ekran kartı GTX 1660 Tİ DUAL EVO 6G 16 gb ram DDR 4 Yeni Çıkcak Outlast 3 Ve The forest 2
  17. M50 swap

Nvida Mı Amd Mi Hangisi Daha İyi

AMD Mi Nvida mı pc yi Yükseltirsem eğer hangi marka bana daha çok performans verebilir
Geri