Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Boşta ekran kartı kullanımı

Merhaba, arka planda wallpaper engine çalışıyor sadece. Ekran kartı kullanımı bana çok geldi ve fanları dönüyor normalde boştayken dönmezdi. Bu normal mi? Virüs taramasında bir şey çıkmadı.
  2. feritmusaoz

Rx6700 ümün mhzını düşürmeli miyim?

Merhaba arkadaşımın rx580 kartı wattman hatası veriyor. Technopatta Recep Baltaş, "Sapphire'in ekran kartlarını fütursuzca overclock yapmasından kaynaklanıyor" demiş. 100 mhz düşürülürse sorunun büyük ihtimalle çözüleceğinden bahsetmiş. Benimde sapphire rx 6700 overclock modeli ekran kartım var...
  3. feritmusaoz

Fsr 3.0 ın 3000 serisi kartlara gelmesi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi fsr 3.0 çıktı ve frame generation özelliği 3000 serisi kartlara geldi. Dlss 3.0 ın frame generation özelliği 3000 serisi kartlara gelmemişti ama fsr geldi. Fsr amd nin teknolojisi değil mi? Yani nvidianın kendi 3000 serisi kartlarına getirmediği özelliği amd nasıl...
  4. feritmusaoz

2070 ve 2080 e noldu?

Beyler merak ediyorum da bu 2080 ti falan çıktığında çok alındı. Mining içinde çok alınmıştı ama 2 senedir kartı ne gördüm ne duydum. 1050 veya 1650 stokları bile bitmiyor bu kartın stoğu bi kere bitti daha yenilenmedi galiba. 2070 i zaten bir kez bile görmedim. Ne oldu bu kartlara?
  5. feritmusaoz

Furmark testi neden böyle?

Arkadaşlar rx6700 ekran kartımda furmark testi yapıyorum 30 dk geçmesine rağmen ne 73° nin üstüne çıktı ne de fan hızı %53 ü geçti. Neden zorlamıyor 90° lere çıkmıyor?
  6. feritmusaoz

rx6700 ve i3 12100f darboğaz sorunu

arkadaşlar merhaba rx 6700 i3 12100f 16 gb ram sistem aldım. Bugün bi darboğaz yapıyo mu diye fortnite'a bakayım dedim ve bu rakam çok garibime gitti. Lütfen bakar mısınız normal mi? NOT : en yüksek ayarlarda oynuyorum.
Top Bottom