Arama sonuçları: *

1. B

Yeni ekran kartı görüntü vermiyir

Merhabalar, Benim bilgisayarımın önceki ekran kartı yanmıştı. Bilgisayarcı başka bir kart takınca görüntü geldiğini söyledi.internrtten yeni ekran karti aldım ekran kartını kasaya taktım ekrana yine görüntü gelmiyor. Ramler tek tek denedim farklı slotlara taktım sonuç değişmedi.aldigim ekran...
  2. B

Yeni Ekran Karti Görüntü Vermiyor

Merhabalar, Benim bilgisayarımın önceki ekran kartı yanmıştı. Bilgisayarcı başka bir kart takınca görüntü geldiğini söyledi.internrtten yeni ekran karti aldım ekran kartını kasaya taktım ekrana yine görüntü gelmiyor. Ramler tek tek denedim farklı slotlara taktım sonuç değişmedi.aldigim ekran...
  3. B

Ekran kartı ana karta sıkıntı yaratır mi

Elimde asusun b450m anakarti var 6700 xt ekran kartı sipariş ettim. Sonrasında işlemciyi yükselticem. Alacağım işlemcide r5 5600 düşünüyorum anakart sıkıntı yaratır mı arkadaslar
  4. B

6700 xt ye 600W PSU yeter mi

Elimde 600 wattk bir tane PSU var. Şuan için işlemcim r5 2600 ama r5 5600 alacağım. Ekran kartı olarakta asusun 6700 xt modelini sipariş geçeceğim. 600 watt sisteme yeter mi arkadaslar
  5. B

6700xt için AMD işlemci onerisi

Merhaba arkadaşlar, Elimde AMD nin ryzen 5 2600 var ve 6700 xt ekran kartı almayı düşünüyorum. Asusun kampanyasını kaçırdım galiba. Ama hepsi burada da 9000 TL civarında var, o fiyata alınmaya değer mi? Ayrıca ona uygun, darboğaz yapmayacak bir işlemci öneriniz var mı?
  6. B

Asusun para iadeli ekran kartı kampanyası devam ediyor mu?

Kampanya devam ediyor mu arkadaslar
Geri