Arama sonuçları: *

1. A

Peladn marka rx 580 alınır mı

https://ty.gl/8dcxnghqp9 Bütçeme uygun bunu buldum fakat markasını ilk kez duyuyorum yorumları iyi bir kaç siteye baktım çoğunda iyi ve gereğinden ucuz aranızda kullanan yada bilen biri varmı normalde afox marka alacaktım (Asla 2. El almam sevmem)
  2. A

Afox rx 580 8GB VS Biostar GTX 1650S

Suanda Amd radeon R5 220 1GB ekran kartını kulanıyorum bayağdır bütce biriktirdim ve butcem 3.500 TL civarı bişi cok araştırdım ve birbirlerine yakın fiyat ekran kartı buldum ve ikisininde performansları daha yakın 2. el almak istemiyorum güvenmiyorum sıfır almak daha iyi olur hangisi daha iyi...
  3. A

GTX 1660 süper darboğaz

bayağdır araştırıyorum ve bu ekran kartını almaya karar verdim fakat işlemcim ile darboğaz yaparmı kulandıgım işkemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz interetde ise bayağ fps alıyor suan gta 5 800x600 çözürünlük en düşük ayarlarda zorlasam 25 zordur bir siteden darboğaz testi...
  4. A

Vram nasıl artırabilirim ?

Birkaç gün önce bilgisayarıma ram aldım daha sonra ekran kartıma baktıgımda toplam grafik belleği 4864 diyor normalde daha azdı ram taktıgım için düşündüm egere mümkünse vram artırabilirmiyim eğer artırabiliyorsam nasıl attırım?
Geri