Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Şimdinin fiyat performans ekran kartını seçiyoruz.

Arkadaşlar bence fiyatını en haketmeyen ürün rtx 4060 kartıdır. Neden sorucak olursanız bu kartın gücü fulHD çözünürlükte oyunlara ya yetiyor ya yetmiyor. Buna vereceğim paranın yarısına gider gtx 1080Ti alır neredeyse aynı performansı alırım. Teknoloji yenilik eyvallahta kart güçsüz bi...
  2. xxxZAURxxx

Amd yeni düzene niye geçemiyor?

Arkadaşlar Amd hala Ati döneminden kalma sorunlarla boğuştuğunu herkes biliyor ve çoğunuzda yaşıyorsunuz biliyorum inkar etmeyin. Driver çökme wattman vs vs saymakla bitmez. Bunca soruna nokta koyup neden yeni sayfadan yeni kart modellerinden başlamıyor? Buraya kadar ne yaptıysa yaptı hadi...
  3. xxxZAURxxx

Youtube ekran kartı karşılaştırma videoları yalan bence.

GTX 1080Tİ Karşılaştırma videolarını fazlaca izledim, Bana asıl garip gelen şeyin Yani Güç olarak Rtx 4060 bundan zayıf ama nasıl yuksek performans vermesi olmuştur. Piksel ve texture hesaplama yönünden 1080Tİ ile kafa tutmayacak 4060 karttan bahsediyoruz da nasıl olur? Acı gerçek ki shorts...
  4. xxxZAURxxx

Öneri Fiyatlar hiç normal değil sanki.

Agalar ben rtx 4060 fiyatlarına bakarak söylüyorum. Hiç ama hiç bu fiyatı haketmiyor. Normalde heryerde 300 Dolar gibi fiyata bulunmalı. İkinci eli düşük fiyata bulunmalı ama değil. Diğerlerini söylemiyorum bide. Siz hangi kartın fiyatını aşırı fazla olarak görüyorsunuz?
  5. xxxZAURxxx

Gt 630 ile DLSS açma

Teorik olarak mümkün :D
  6. xxxZAURxxx

Ekran kartlarının güçlendiğini sanmıyorum.

Aslında gördüğümüz üzere firmalar kare tahmini yapan yazılımlar üzerine odaklanmışlar. Donanım güçlendirmede sanırım duvara toslamışlar. Yardımcı yazılımları kapattığınızda DLSS vs vs ekran kartı dizlerini yere atıp anırıyor yapma diye. Benimle aynı düşüncede olanlar elini kaldırsın.
  7. xxxZAURxxx

Dün forumda gezinirken ekran böyle oldu. (Green screen)

Yeşil ekran yedim sadece renk. Yazı felan yoktu Ve pc dondu kaldı. Yeniden başlattım düzeldi. Şuana kadar hiç olmamıştı. Sizce yeni güncellediğim driverden olabilirmi? Kart GTX 1060 3gb Evga sc mini Sadece browser açıktı Ne zaman Nvidia iyi diye konuşursam böyle saçma şeyler başıma gelir...
  8. xxxZAURxxx

Whql imzalı olmayan driver kurulmadı.

Bilginizle DDU ile Sildim eski driver`i. 474.30 versiyonlu driver kurulumu yaparken en son böyle hata aldım. Sistem yeniden başlatıldı ortada driver yok. 1 sürüm geri versiyonun Whql imzalıydı kurdum sıfır sıkıntı. Çok garipmiş
Geri