Arama sonuçları: *

1. S

G-SYNC Gecikme sorunu?

Bir arkadaşımdan daha demin duyduğuma göre FPS oyunlarında G-SYNC açmak monitörün gecikme süresini arttırıyormuş mesela 1 MS yerine 4 MS oluyor dedi bu bilgi doğru mu ?
  2. S

RTX 2060S Ne Kadara Gider

RTX 2060S Ekran kartı 2. elde ne kadar gider ? ( yaklaşık 3 ay kullanıldı Mining vesaire, herhangi bir işlem yapılmadı)
  3. S

Furmark Testi olmuyor?

Furmark Testinde 1080P 8X MSAA seçiyorum fakat teste girince 2X MSAA oluyor nasıl 8x yapacağım yada hangisi ile yapmam daha mantıklı? MSI RTX 2060S Ekran Kartı
  4. S

Furmark Testinde 8X MSAA yaptığım halde 2X MSAA Oluyor?

Furmark da 8X MSAA seçiyorum ama 2X MSAA oluyor kendisi Ekran Kartı 2060S
  5. S

Nvida Container Çok Fazla GPU Kullanıyor.

Nvidia Container %10 GPU kullanıyor. bu normal mi yoksa? ( bu özellik ALT+Z) den kontrol edilebiliyor ve oyun içi kayıt almanızı sağlıyor
  6. S

Ekran Kartı Boşta MHz değerleri

Ekran Kartımın Boşta MHz değerleri 1470 MHz ye 7000 MHz bu değerler normal midir ?
  7. S

Ekran Kartı Boşta MHz değerleri

2060S ekran kartım boşta 1470 MHz de çalışıyor bunun sebebi nedir? bazı arkadaşlarda daha düşük değerlerde boşta.
  8. S

2060 Super Ekran kartı boşta MHz değerleri

Ekran kartım boşta sabit 1470 MHz de çalışıyor bunun karta bir etkisi olur mu? veya bu değerler normal mi? değilse ne yapmam gerek?
  9. S

RTX 2060 MI GTX 1660 Tİ MI?

Her iki ekran kartını da aynı sisteme tek tek koyduğumuzda hangisi daha performanslı olurmu fiyatları karşılaştırıldığından hangisini sistemin içinde kullanmak daha mantıklı? Şimdiden Cevaplarınız İçin Teşekkürler
Geri