Arama sonuçları: *

1. Filchan

Yardım RX 6600 ekran kartıyla video izlerken videoların kasma sorunu

AMD RX 6600 kullanıyorum. Twitter, Reddit yada Instagram gibi sayfalarda gömülü videolar izlemeye başladığımda ara sıra videolar kasmaya başlıyor ve aynı zamanda fareyi hareket ettiğimde sanki 60 hz monitörde 30 fps oyun oynuyormuşum gibi kasıyor. İşin garip kısmı video kaydı başlatınca kasma...
  2. Filchan

Yardım RX 6600 fan ayarının sürekli sıfırlanması

RX 6600 kullanıcısıyım. Adrenalin 22.10.3 sürümünü kullanıyorum. Ekran kartının stok fan ayarında kullandığımda çok ses yaptığından kendim bir ayar yapıyorum ve kaydediyorum. Lakin gün içinde tekrar kendi kendine sıfırlanıyor. WattMan hatasıda vermiyor ne bildirim var ne bir şey. Neden...
  3. Filchan

RX 6600 düşük fps veriyor

Merhaba, Ryzen 5 5600 ve B450M S2H ile RX 6600 kullanıyorum lakin gta 5 te düşük ayarlarda 180i geçmiyor fps. Ultradada 70 90 arası oynatıyor ama başka testlerde 140a kadar çıkıyor. Neden böyle? Başka oyunlardada böyle sorunlarım var. Eski ekran kartımla aynı diğer sistem bileşenleriyle beraber...
  4. Filchan

RX 6600 canlı yayın izlerken ekran bozuluyor

RX 6600 satın aldım, 1-2 hafta falan oldu. Normal kullanımda herhangi bir sıkıntı yokken aldığımdan beri yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. tango.me sitesinde insanlar yayın yaparken yayınlarını izlemeye giriyorum, bir kaç yayın izleyip kapattıktan sonra sonraki bir yayında...
  5. Filchan

FreeSync açık olunca oyunlara girdiğimde ekran kararıyor ve ses çıkartıyor

Başlıkta yazdığım gibi. Adrenalin üzerinden FreeSync açık olduğunda oyunlara girmeye çalıştığımda nedense oyun giriş kısmında siyah ekran veriyor ve kasadan iki üç kere çıt çıt sesleri gelmeye başlıyor ve o çıt sesleriyle beraber oyunun görüntüsü gidip gidip geliyor. Neden böyle bilen var mı...
Top Bottom