Arama sonuçları: *

1. A

Smart accses memory açılmıyor?

5600-rx6600 var ama sisteminiz desteklemiyor diyor ?
  2. A

boştayken asus dualv2 rx 6600den bu ses gelmesi normal mi?

https://streamable.com/s2y8ws kartı 2.el aldım ve 2 yıla yakın garantisi var servise falan göndermem gerekyor mu?
  3. A

Sahibinden param güvende ile ekran kartı satılır mı?

Ya çekindiğim konu diyelim ki adam alıcak ürünü bozucak ya da farklı bir ürünü yollayacak bir önlem falan alabiliyor muyuz bu konu hakkında?
  4. A

Ekran kartı seri nosunda garanti çıkmıyor

ürünü 16 ay önce falan TRENDYOl kendi satıcıısndan aldım şimdi ise satmaya karar verdim ama ürünün seri numarasından sorgu yaptığımda ürünün garantisi bitmiştir yazıyor ürün 6500xt sapphire pulse modeli . Trendyol assasitandan talep oluşturttum ve bana bazen seri noda garanti gözükmeyebiliyor...
  5. A

Çözüldü✓ Sapphire 6500 xt Fps droplari/ düşük fps problemleri

merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 gün once sapphire 6500 xt model ekran kartını satın aldım ancak ancak çoğu oyunda fps drop gibi problemler yaşıyorum fpsler iyiyken bir anda düşüyor tekrar cikiyor bazen cpu kullanimi 90 oluyor gibi gibi problemlerim var ddu ile driverlari silip whql (22.2.1) olsa...
  6. A

Sapphire 6500xt pulse Fps droplari/ düşük fps

merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 gün once sapphire 6500 xt model ekran kartını satın aldım ancak ancak çoğu oyunda fps drop gibi problemler yaşıyorum fpsler iyiyken bir anda düşüyor tekrar cikiyor bazen cpu kullanimi 90 oluyor gibi gibi problemlerim var ddu ile driverlari silip whql (22.2.1) olsa...
Geri