Arama sonuçları: *

1. muhammednuh

IGPU nasıl kapatılır?

Merhaba ben az önce RDR2'ye girmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım ve sorunu internette araştırdığımda ise IGPU'nun kullanıldığını öğrendim. Birçok yol denededim fakat kapatamadım. Anakartım Gigabyte marka, yardımcı olursanız sevinirim.
  2. muhammednuh

RX6700XT 2.5 Yıl sonra için iyi midir?

Merhabalar benim şuanki sistemim rx6600+r5 5500 ve bu yaz çalışıp önce anakart ram ve ssd yi sonraki yıl işlemci kasa ve psu yu ve bir sonraki senede ekran kartını değiştirmek istiyorum ve ekran kartı olarak rx6700xt ve işlemci olarakta r5 5600x düşünüyorum ve bütün sistemi yenilemem ortalama...
  3. muhammednuh

RX6600 KAÇ YILDA ESKİR?

Merhabalar gben yaklaşık 2 hafta önce bir bigisayar aldım ve bilgisayarda ekran kartı olarak rx6600 ve işlemci olarak ise r5 5500 var ve aklıma takılan bir soru var bu ekran kartı veya sistem diyim kaç yılda eskir. ultra grafik takıntım yok ztn ekran kartının gücü belli ve sunucağı grafikte ona...
  4. muhammednuh

Görüntü Gidip Geliyor

Merhabalar ben geçenlerde bir pc aldım ve bunu tv ye hdmı kablosuyla bağladım. oyun oynarken ve video izlerken arada bir görüntü 1 saniyeliğine gidp geliyordu bende furmark testi yapmaya karar verdim. testi açtım 720 p de sıkıntı yoktu msaa 8× yaptım yine sıkıntı yoktu ama 1080p de msaa 0× de...
  5. muhammednuh

Çözüldü✓ Görüntü gidip gelmesi

Merhabalar ben geçenlerde bir pc aldım ve bunu tv ye hdmı kablosuyla bağladım. oyun oynarken ve video izlerken arada bir görüntü 1 saniyeliğine gidp geliyordu bende furmark testi yapmaya karar verdim. testi açtım 720 p de sıkıntı yoktu msaa 8× yaptım yine sıkıntı yoktu ama 1080p de msaa 0× de...
  6. muhammednuh

Çözüldü✓ PARÇALARIMIN DEĞİŞTİĞİNİ NASIL ANLARIM?

Merhabalar ben dün rx6600 + r5 5500 lü sistemimi toplanmak üzere bir bilgisayarcıya verdim. daha önce oradan laptop vs. almıştık hatta 2 3 kez fln format attırmıştik bilgisayara. neyse benim benim pc bugun geldi fakat toplanma sureci uzun surdu biz dun saat 7 de teslim ettik sözde bugün 12/1...
  7. muhammednuh

Çözüldü✓ SİSTEM PARÇALARIM UYUMLU MU?

Merhabalar sistem parçalarım birbiri ile uyumlu mu?? EKRAN KARTI: RX6600 https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-radeon-rx-6600-11310-05-20g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,74655814.html İŞLEMCİ: İ3 10100F...
  8. muhammednuh

Çözüldü✓ i3 10105F+RX 6600 Sistem Oyunlarda Kaç FPS Verir?

Merhabalar benim bir sorum olucaktı aşağıdaki sistem ULTRA ayarlarda bu oyunlarda kaç fps verir? OYUNLAR: RED DEAD REDEMPTİON 2 CYBERPUNK 2077 GRAND THEFT AUTO 5 SHADOW OF THE TOMB RİADER GHOST OF TSUSHİMA ASSASSİN'S CREED VALHALLA ASSASSİN'S CREED BLACK FLAG FAR CRY 6 SİSTEM: RX6600 İ3...
  9. muhammednuh

Çözüldü✓ RX6600 FURMARK SONUÇLARI NE OLMALI?

merhabalar rx6600 ekran kartının 10 dk lik furmark sonuçları nasıl olmalı?
  10. muhammednuh

Çözüldü✓ RTX 2060 SÜPER + İ3 10105F DARBOĞAZ YAPARMI?

Merhabalaar i3 10105f rtx 2060 süper ile darboğaz yaparmı yaparsa yüzde kaç yapar?
  11. muhammednuh

Çözüldü✓ RSR TEKNOLOJİSI HAKKINDA

Merhabalar benim rsr teknolojisi hakkında birkaç sorum olucaktı. öncelikle rsr teknolijisi neden önemsenmiyor? bana sorarsanız rsr teknolojisi amd yi rakiplerine göre 1 - 0 önde başlatıyor fakat nedense bu teknolojinin hakkının verilmediğini düşunuyorum. bildigim kadarıya goruntu kaybıda cok...
  12. muhammednuh

Çözüldü✓ Rtx 2060 super mi rx5700 mü?

merhabalar rtx 2060 super inmi yoksa rx5700 ün mü oyun performansı daha iyidir. teknolojileride göz önünde bulundurarak
  13. muhammednuh

Çözüldü✓ RTX 2060 SUPER Mİ RX6600 MÜ?

Merhabalar rtx 2060 super mi oyun performansında daha iyidir yoksa rx6600 mü? ve aralarındaki farkı söylerseniz memnun olurum.
  14. muhammednuh

3900 TL ye 2.el ekran kartı

merhabalar ben buaralar 2.el ekran kartı arayışındayım bir öneriniz varmı? bütçe max 4000tl olabilir
  15. muhammednuh

11 ay mining yapılmış karttan sıkıntı çıkarmı?

merhabalar ben geçenlerde sahibindende 2.el ekran kartı arıyordum ve birtane buldumda rx6600 amazon japonya ürünü ve adama sorduğumda 10/11 ay mining yapıldığını fakat bios ile oynanmadığını söyledi sizce almalımıyım?
  16. muhammednuh

Çözüldü✓ 2.el ekran kartında mining yapıldığını nasıl anlarım?

merhabalar ben yarın 2.el rx6600 almaya gidiceğim fakat kartda mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlıycağımı bilmiyorum satan kişidelerde genelikle mining yapsa bile söyleme taraftarı olmuyor nasıl mining yapıldığıı anlaşılır?
  17. muhammednuh

Çözüldü✓ FSR VE RSR GÖRÜNTÜ KAYBI YAŞATIRMI?

Merhabalar benim fsr ve rsr teknolojileri hakkında birkaç sorum olucaktı öncelikle fsr hangi modda göüntüyü korur ve sıfır görüntü kaybı yaşatır dengeli modda mı qualıty modda mı yoksa ultra qualıty modda mı? hangisi az görüntü kaybı yaşatır demiyorum hangisinde görüntü kaybı sıfır olur? 2...
  18. muhammednuh

Çözüldü✓ 2.el EKRAN KARTI TESTLERİ NASIL YAPILIR?

Merhabalar ben yarın bir ekran kartı almaya gidicem ve adam test yapabiliceğimi söyledi fakat ben hangi testleri yapmam gerektiğinin bilmiyorum. hangi testleri ve nasıl yapabilirim?
  19. muhammednuh

Çözüldü✓ GTX 1660 SUPER İ3 10105F ILE DARBOGAZ YAPARMI? RX6600 DARBOGAZ SORUNU

Merhabalar benim birkaç sorum olucaktı önçelikle gtx 1660 super i3 10105f ile darbogaz yaparmi? 2.darbogaz yapiyor diye rx6600 almamak mantıklımı normalde ben 2.el rx6600 alıcaktım fakat i3 10105f ile baya bir darbogaz yapiyor i3 12100f + h610m alırsamda butçemi 1000 tl aştıgım icin bende sıfır...
  20. muhammednuh

Çözüldü✓ 5 AY MİNİNG DE KULANILMIŞ RX6600XT Mİ YOKSA 1.5 YILLIK RX6600 MÜ?

Merhablar benim bir sorum olucaktı ben yakın zamanda 2.el olarak rx6600 yada rx 6600xt almayı düşünüyorum elimde iki seçenek var rx6600 5 ay garantili ve faturalı ve garantili rx6600xt ise 5 ay mining de kulanılmış ve oda faturalı ve kutulu ayrıca 1.5 yıl garantisi var sizce hangsini almalıyım...
Top Bottom