Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Yardım Adrenalin Edition 23.2.2 İndiren var mı ?

3 gün önce güncelleme çıkmış acaba kuran var mı ? kurduktan sonra sıkıntı yaşayan var mı acaba ?
  2. AlpacinoTR

Yardım Ekran Kartı Değerlerim Nasıl ?

Merhabalar imzamdaki sistemi kullanıyorum Furmark testim de şöyle ; değerlerim normal mi ?
  3. AlpacinoTR

Öneri ASUS ROG STRIX 6600xt fiyatına değer mi ?

Baktığımda fiyatı 9.200 görünüyor şimdi ben satmak istesem 1 sene oldu alalı 8 k dan satabilir miyim :D Şimdi bu fiyata 6700xt almak varken neden rog 6600xt alsın ki insanlar ? Demek istediğim sırf ismi rog strix diye 6700xt almak varken neden 6600xt alsın ? Hemde fiyatları kafa kafaya iken ...
  4. AlpacinoTR

AMD Radeon Otomatik Hız Aşırtma Özelliği

Merhaba radeon programının performans ayarlarında otomatik hız aşırtma özelliği var kullanan var mı ? ben o ayarı açtım programı açtığımda şu ekran çıktı. Daha sonradan bir sorun çıkarır mı ?
  5. AlpacinoTR

Ekran kartımı O.C yapmak istiyorum

merhabalar benim asus rog 6600xt o.c kartım var sitesinde ; Saat Hızı OC mode : up to 2607 MHz (Boost Clock)/up to 2448 MHz (Game Clock) Gaming mode : up to 2607 MHz (Boost Clock)/up to 2428 MHz (Game Clock) Yazıyor kendi programında şu şekilde hızı görünüyor. acaba sitesindeki hıza nasıl...
  6. AlpacinoTR

3DMark test sonuçlarım nasıl ?

Sistemim imzamdaki sistem ve 3DMark ile test yaptığımda oyunlarda ; 1080p Ultra Ayarlarda; Battlefield 5 : 115 FPS + Apex : 140 FPS + GTA 5 : 90 FPS + Fortnite : 120 FPS + RDR2 : 45 FPS + Gibi değerler veriyor sizce normal mi ?
  7. AlpacinoTR

6600xt hangi karta denk ?

Merhabalar farklı sitelerde amd tarafında 5700xt kartının güncel hali ve orta sınıf ekran kartı olduğu yazıyordu siz ne düşünüyorsunuz ?
  8. AlpacinoTR

6600xt önerisi istiyorum

Merhaba 10k param var bana 6600xt ekran kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Telefondan tam iyi bir araştırma yapamıyorum.
  9. AlpacinoTR

Rx560 dan 6500xt kartına geçmek mantıklı mı ?

Merhaba rx560 ekran kartım var satıp 3050 veya 3060 almayı düşünüyordum ama fiyatları daha pahalı. Sizce 6500xt ye geçmeli miyim ? Baya bir çaresiz kaldım :)
  10. AlpacinoTR

Vega 7 vs Vega 8 farkları neler ?

merhaba öncelerden konusu açılmıştı galiba ama bulamadım. Sadece 5600g veya 5700g işlemciye dönme ihtimalim var. bu apu işlemcilerin içindeki grafik birimleri hangi ekran kartlarına denk ve aralarında çokça fark var mıdır bilgisi olan var mı ?
  11. AlpacinoTR

Bu site güvenli mi ?

merhabalar ; https://snappyselling.com/bilgisayar/?product_id=776768 şöyle ilan gördüm ama kafama takıldı alınır mı sizce ?
  12. AlpacinoTR

Sapphire RX590+ Ekran Kartımın Garantisi Çıkmıyor ?

merhaba arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum ekran kartına sahibim hayırlısıyla alıcı buldum seri numarasını giriyorum ama seri numaraya uygun ürün bulunamadı hatası veriyor ? benim bildiğim şu siteden sorguluyoruz : http://www.endeksbilisim.com.tr/bpblank.asp?caid=615 yardımcı olur musunuz
  13. AlpacinoTR

Yardım RX 590 Nitro VS RX 560 Aralarında Ne Kadar Fark Var ?

merhaba arkadaşlar sapphire rx590+ kartıma 5 binden alıcı buldum idarelik rx 560 almayı düşünüyorum genellikle cs go atıyorum çok drop yer miyim ?
  14. AlpacinoTR

Msi AMD Radeon RX 550 Kısa Süreli Kullanılır Mı ?

merhaba arkadaşlar bende sapphire rx 590+ ekran kartı var şuan aklımda satışa koymak var ve geçiçi süreli ekran kartı almayı düşünüyorum. acaba şu ekran kartı nasıldır alınır mı kısa süreli ...
  15. AlpacinoTR

Sapphire RX590 Nitro + Kullanan Var Mı ?

merhaba arkadaşlar çok merak ediyorum bu ekran karından kullanan var mı ? bakıyorum ediyorum kimse kullanmıyor resmen :D alan sadece ben varım sanki :D hiç wattman hatası aldınız mı ben hiç almadım. 8 aylık garantisi var sizce ne kadara gider bu dönemde ?
  16. AlpacinoTR

Bu Ekran Kartlarının Karşılığı Hangi Ekran Kartlarıdır?

Merhaba arkadaşlar internette sağlıklı bir cevap bulamadım. Herkes farklı şeyler söylüyor. Belki benim gibi merak edenler vardır cevaplarsanız sevinirim :) GeForce RTX 3060 - GeForce RTX 3070 - GeForce RTX 3080 - GeForce RTX 3090 - AMD Radeon 6800XT - AMD Radeon 6800 - AMD Radeon 6700 -
Top Bottom