Arama sonuçları: *

1. BirDexter

RTX 4090 Fiyatları TR'de ne olur

TR'de de minimum 6000 dolar bandında satılacak olsa... Ve 3000 serisini es geçeyim zaten 4000 serisi çıkacak diye düşünenlere bi tokat oldu mu aga... Ben çoğu yayıncının bile sponsorluk almadan bunu alabileceğini canı gönülden düşünemiyorum.
  2. BirDexter

3x8 güç girişi olan Rtx 3080 i nasıl kablolicam.

Elimde ASUS ROG STRİX 3080 OC var ve 3x8 güç girişi mevcut. Ayrıyeten atacağım görseldeki psu yu sipariş ettim. Asıl sormak istediğim kısım, nasıl bağlayacağım konusu... Psu daki pcie portundan birinden iki tane gelip, diğer pcie portundan bi tane mi gelmeliyim
  3. BirDexter

14000 TL'ye İle Ekran Kartı

Sahibinden'de TR garantili asus rog 3080 buldum ve almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir fiyat mı
  4. BirDexter

Sizce 3070Ti Ventus 2.el alınır mı?

2.el bi sistem topluyorum. Ekran Kartı olarak 3070Ti düşünüyorum ama bu alınır mı bilemedim. Diğer fiyatlara göre uygun
  5. BirDexter

6800XT'ye işlemci önerisi

Elimde şuan 6800XT bir ekran kartı, 3600 işlemci ve b450 bir anakart var. Ben Smart Access Memory özelliğinden yararlanmak için işlemci ve anakart arayışındayım. Bana 1080p de darboğaz yapmayacak bir işlemci önerin desem ne önerirsiniz? R5 5600x için bütçem var fakat R7 5800x de sırıtmıyor...
  6. BirDexter

GİGABYTE VİSİON OC RTX 3070

Bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz? Herhangi bir eksisi var mı? Soğutma performansı nasıl? Çok teste denk gelemedim de.
  7. BirDexter

9000TL Bütçe ile 2.El Ekran Kartı Önerisi

9 bine kadar letgo (istanbul), sahibinden gibi sitelerde ekran kartı önerir misinz ?
  8. BirDexter

GPU KULLANIMI

Arkadaşlar Rx 5700XT Sapphire Nitro+ SE sahibiyim ve AC Oddysey'de GPU kullanımım %65 i geçmiyor ve fps im düşük kalıyor. Ama bir tek bu oyunda... RDR2 yi zerre kasmadan oynayabiliyorum. Dar boğaz olamaz çünkü işlemcim R5 3600... Gpu kullanımı nasıl yükseltebilirim. 1588473256 Hiçbir fikri olan...
  9. BirDexter

Öneri Hangi Radeon RX 5700XT modeli?

Hepinize merhaba arkadaşlar, öncelikle bu benim forumdaki ilk konum ve günlerdir düşünüyorum, testleri inceliyorum fakat henüz bir karara varamadım. R5 3600, Gigabyte B450M S2H, 2x8 3000Mhz Ram i bulunan sisteme bir ekran kartı arayışındayım: Araştırmalar sonucu adaylarım: - Gigabyte Rx 5700XT...
Top Bottom