Arama sonuçları: *

1. G

Ekran kartı pini çekik mi

yeni ekran kartı takıcam bunu çıkarıcam pini iyice bastırıyorum ama ses gelmiyor çekik mi anlamadım değil ise ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
  2. G

intel ARC750 alınır mı?

Sormak istediğim soruyu belirttim ARC750 driverleri iyi mi? kullanan varsa sorun yaşadımı diye merak ediyorum 5300tl gibi fiyatlarda olması çok iyi çünkü ve yakın zamanda ekran kartı alacağım için soruyorum
  3. G

hangi ekran kartını almalıyım 3050 mi rx6600 mü

Çok kararsız kaldım 2 si nerdeyse aynı fiyat AMD rx 6600 driver hataları devam ediyormu? ediyorsa RTX 3050 almak daha mı mantıklı rx6600 çok daha güçlü biliyorum ancak driver için sormak istedim. sistem özellikleri i3 12100f 16gb ram msi mag A550BN 550W PSU
  4. G

oyun oynarken ekran gitti yeniden başlattığımda bi uyarı verdi foto sunu koydum

ekran kartım rx 6500 xt bu sorun neden olur yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
  5. G

Oyun oynarken ekran gitti ama sanırsam wattman değil yardımcı olurmusunuz

bu hatayı veriyor neden böyle oluyor çözümü varmıdır
  6. G

RX 6500 XT wattman hatası nasıl çözebilirim

oyun oynarken ekran gidiyor daha sonra sinyal yok diyor fakat kasa çalışıyor + klavye mouse nda ışığı yanıyor çözmek için çoğu şeyi denedim olmadı belki tavsiye edeceğiniz yöntemler vardır diye sormak istedim SİSTEM ÖZELLİKLERİ Sapphire rx 6500 xt i3 12100f 8+8 3600mhz ram cl 18 Gigabyte H610M...
  7. G

oyun oynarken ekran kapanıp no signal diyor

sistemı tekrar açtığım zaman çözünürlük düşmüş olarak karşıma çıkıyor ekran kartım rx 6500 xt
  8. G

oyun oynarken ekran karardı no signal dedi daha hata verdi nası çözebilirim

Bu hatayı veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. G

Amd Wattman Hatası oldu nasıl çözücem

sahhpire rx 6500 xt ekran kartında bir sorun yoktu daha sonra oyun oynarken ekran gitti no signal diyor fakat kasa çalışıyor nede olabilir? Sorun neyse ne yaparak çözebilirim kullandığım oyunlar orjinal kullandığım win11 orjinal sistemim i3 12100f 16gb ram 3200mhz gigabyte h610m h anakart...
  10. G

Çözüldü✓ Inno3d 3060 ekran kartl hazır sistem alınır mı?

Inno3d rtx 3060 hazır sistem buldum marka nasıldır kullanan varsa sıcaklık değerleri nasıldır söylerseniz çok mutlu olurum
  11. G

Çözüldü✓ Inno3d RTX 3060 twin X2 ekran kartı alınır mı?

Üste belirtiğim ekran kartı modeli nasıldır alınır mı kullanan varsa aldığı günden bu güne herhangi bir sorun çıktımı fiyat 7300TL
  12. G

Çözüldü✓ Zotac 3060ti Ryzen 7 5700X 1080P darboğaz olurmu

2K da yapmaz bende biliyorum ancak 1080P de darboğaz yaparmı çok bilemedim gene size sormak istedim
  13. G

Çözüldü✓ Evga 1650super ve ryzen 5 5500 işemci darboğaz olurmu

Başlıkta belirtiğim gibi darboğaz olurmu
Geri