Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

Ekran Kartı GPU Speed düşürme

arkadaşlar pcyi uzun süre boyunca açık bırakacağım kullanmadan(oyun yüklenecek) sizce gpu speed ini kaç mhz e kadar düşürmeliyim (stok hali 1300 mhz) sebebi ise ekran kartının gereksiz ısınmasını ve kendini kullanmasını önlemek
  2. semihcndn04

Ekran 3 kere kapandı sonraki gün hiç ekran gelmedi

Arkadaşlar benim ekran kartım Asus rog strix rx570. PC deyken 3.defa yaptı.PC deyken ekran gidiyor ve ekran kartın Asus aura simgisi kırmızı beyaz yanıyor. Ekran ve ses gidiyor fakat kasanın fanları çalışıyor. Bunu dün yapmaya başladı.Sonraki gün ekran hiç gelmedi.Lütfen bilgisi olan cevap versin...
  3. semihcndn04

Ekran pc açıkken kapanıyor

Arkadaşlar benim ekran kartım asus rog strix rx570. Pc deyken 3.defa yaptı şimdi. Pc deyken ekran gidiyor ve ekran kartın asus aura simgisi kırmızı beyaz yanıyor. Ekran ve ses gidiyor fakat kasanın fanları çalışıyor. Bunu bugün yapmaya başladı sizce sorun neyden. Lütfen bilgisi olan cevap versin
  4. semihcndn04

RX 5700 XT VS RTX 2070

Arkadaşlarla sürekli kavga ediyoruz ben diyorum RX 5700 XT onlar diyor RTX 2070. Size soruyorum hangisi daha performanslı. Takmışlar RTX abi yhaaa :D
  5. semihcndn04

2 GB OLAN EKRAN KARTININ OYUNDA 1 GB GÖSTERMESİ

Arkadaşlar iyi geceler arkadaşın PC sinin ekran kartı 2 GB fakat GTA ya girdiğinde 1 GB olarak gözüküyor bunu nasıl çözebilir?
  6. semihcndn04

ASUS ROG STRİX İN DİĞER ÜRETİCİLERE GÖRE FARKI?

Selam Arkadaşlar Bende Asus Rog Strix RX 570 var önerildi hazır sistemde uygun olduğu için aldım fakat neden Asus Rog Strix in diğer markalara göre fiyatının tuzlu olduğunu merak ettim?
Top Bottom