Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yeni Nvidia Driver'i (456.55) Sıkıntılı mı?

Merhaba sevgili dostlarım, Şuan 458.55 driver'ını kullanıyorum ve bu driver gelmeden 2-3 gün önce ağırlıklı olarak oynadığım Fortnite'ta ilk 2-3 maç acayip bir şekilde kasma oluyor. 2-3 maç oynadıktan sonra küçük küçükte olsa kasmalar devam ediyor... Acaba driver sıkıntılı mı yoksa benim...
  2. enisberberr

Yardım Sistemimdeki Isınma ve Fps Düşme Sorunu?

Merhaba sevgili dostlarım, Malum havalar sıcak ama sistemim bir tık fazla ısınıyor gibi... Ayrıca sistemi ilk aldığım vakitle şuan aldığım FPS değerleri hiç aynı değil... Şuan ısı ve fps değerlerini atamıyorum fakat Fortnite en düşük ayarlarda önceden 144 Fps alırken şimdi 70 e kadar düşüyor...
  3. enisberberr

Yardım Furmark Test Sonuçları

Merhaba sevgili dostlarım, Uzun zamandır aklımda olan furmark testini az önce yaptım ve sonucunu sizlerle paylaşmak istedim. İlk defa yaptığım için ve bilgisayarların teknik özelliklerinden çok anlamadığım için size sormak istediğim birkaç soru mevcut. 1-) Altta atmış olduğum 2 test sonucunda...
  4. enisberberr

Yardım Oyun İçin Ekran Kartı Ayarları

Merhabalar sevgili dostlarım, Aklıma takılan şu soru var acaba Nvidia Denetim Masası üzerinden yapılan 3D Ayarlar gerçekten FPS artışı sağlatıyor mu. Şöyle diyeyim ayar yapmadan ve ayar yaptıktan sonraki FPS im neredeyse aynı. Hatta Unlost'un göstermiş olduğu tüm ayarları yaptım ama sanki fazla...
  5. enisberberr

Yardım MSI GTX 1660 Super Gaming ile Gaming X Arasındaki Fark?

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde MSI GTX 1660 Super Gaming ekran kartı mevcut. İnternette baktığımda MSI GTX 1660 Super Gaming modelinin Gaming X e kıyasla daha az bulunduğu. Bende korkmaya başladım içimden dedim ki acaba böyle bir model yok mu, kazıklandım mı acaba? Çokta bir araştırma...
  6. enisberberr

Yardım Ekran Kartı ve İşlemci Stres Testi

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde Ryzen 5 1600AF işlemcili ve MSI GTX 1660 Super Gaming ekran kartlı bir sistem var. Youtube'dan izlediğim elimdeki aynı sistem ile çekilmiş FPS Testlerinden aldığım verimi alamıyorum. İşlemcim Stok fan ile max 65-70 dereceyi gördü. Ekran kartım ise MSI...
  7. enisberberr

Yardım En Uygun Ekran Kartı Ayarı?

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde Ryzen 5 1600AF işlemcili ve MSI GTX 1660 Super Gaming ekran kartlı bir sistem var. Youtube'dan izlediğim elimdeki aynı sistem ile çekilmiş FPS Testlerinden aldığım verimi alamıyorum. Misal olarak COD Warzone'da en düşük ayarlarda 85-100 Fps ve 75-80 derecelerde...
  8. enisberberr

Öneri Ryzen 5 1600AF Uygun Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba sevgili dostlarım, 11 Nisan Tarihinde Trendyol üzerinden kendime parça parça olarak sistem topladım montajına kadar kendim yaptım sıfır bilgi ile. Sisteme daha furmark ve diğer testleri yapmadım sanırım birkaç güne yapmadım. Aldığımdan beri oyun içi ısınma değerleri aşırı fazla ve fps...
  9. enisberberr

Hangi Ekran Kartı Daha İyi?

Merhaba arkadaşlar, Bu iki ekran kartı arasında kaldım aralarında çokta fiyat farkı yok neredeyse ama Rx5500xt seçmemin sebebi PCI Express 4.0 olmasi Sizce hangi kartı almalıyım? Amd RX 5500xt mi Gtx 1660 Super mi?
  10. enisberberr

XFX Marka Amd kartları!

Merhaba arkadaşlar XFX in bu kartına denk geldim. Bu markayı bir yerlerde de duymuştum. Sizce bu Markanın bu ekran kartı nasıl? https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-5700-xt-thicc-iii-8gb-gaming-ekran-karti-fiyati-45224/
  11. enisberberr

Rx 5700 vs 5700 Xt, Hangi Ekran Kartı Daha İyi

Arkadaşlar Amd Karti almaya karar verdim ama bu kartlarin arasindaki fps farkinin ne kadar olabileceğini bilmiyorum sizce hangisini almalıyım daha iyi performans için? 1-): https://www.incehesap.com/asus-tuf-3-rx5700-o8g-gaming-ekran-karti-fiyati-43632/ ------------------------------ 2-)...
  12. enisberberr

Sapphire Pulse 5700xt mi Asus Dual Rtx2060s mi?

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda bir pc alacağım ama hâlâ karar veremedim. Aklımda uzun zamandır RTX2060s var ama görüyorum ki Sapphire Pulse rx5700xt daha iyi. Hâlâ rtx2060s i düşünmemin sebebi ise Ray Tracing teknolojisi. Sizce sadeve ray tracing için bu rx5700xt den vazgeçmem doğru mudur?
Geri