selamlar beyler. yurt dışından 5070 sipariş edeceğim ama neler değişti pek bi bilgim yok. güncel sistemimde değiştirmem gereken parça vs var mı ? uyumsuzluk sorunu yaşayabileceğim etkenler nelerdir ?
lmzamda yazıyor sistemim
Dıstlar merhaba colorful 4070 super igame ekran kartı ile Zotac 4070 ekran kartını takas etmek istiyorlar. Böyle bi takas saçma olduğundan sordum nedenini ve bana bu işin ticaretini yapıyorum falan dedi. Sarı siteden ilanları da var. Kafamı karıştırdı böyle şeyler yapan var mı
Merhaba dostlar bu ekran kartını takas etmek istedi bir arkadaş sıfır kapalı kutu. İstediği ekran kartı da zotac 4070 twin. Yani saçma geldi bana bi sorayım dedim krınik bi sorunumu var da takas ediyor. Tabi dolandırıcı olma ihtimali de var elbettr
merhaba dostlar bilgisayar video izlerken gerek googleden gerekse video uygulamalarından izlerken donuyor ve öylece kalıyor. bi süre beklersem de kilit ekranına dönüyor yeni açılmış gibi. konudan bağımsız da bir hata bir sorun görürseniz lütfen söyleyin
Selamlar dostlar. rtx 4070 ry5 7500f aldım monitörüm 1080p şu an. Ancak merak ettiğim konu ise şu. Monitördeki hz miktarı hangi oranda etkili ? 265 hz monitörde ekran kartı kullanımı değişkenlik gösteriyor mu ? 2 k yerine fhd devam etmek istiyorum
GÜNAYDINLAR, ofise bilgisayar alacağız masaüstü kendimiz de toplayabiliriz . en pahalı en ekran kartı olduğu için önemli değilse orta düzey bir ekran kartı kullanmak istiyorum. ofiste kullanılacak bir bilgisayar için nelere dikkat edilmeli ?
İyi günler. https://www.incehesap.com/khaos-oyuncu-bilgisayari-fiyati-61000/ bu sistemi almayı düşünüyorum 1080p monitörüm var ilerde değiştirebilirim o yüzden bunu almak istiyorum ama sorun şu ki dar boğaz olur dediler. olması hangi sorunları doğurur ? 3060 ti falan da alabilirim ancak...
arkadaşlar farcry 6 oynuyordum hep oynuyordum ara verdim tekrar girdim grafikler inanılmaz düşük oldu kendiliğinden yüksetmeye çalıştığımda vram yetersiz uyarısı veriyor ancak böyle bişey daha önce yoktu sebebini bilen var mı