Arama sonuçları: *

1. Enes34Nacir

AMD Her haftada bi driver çökmesi

DDU ile hallediyorum ama hep böyle oluyor 1 aydır böyle canımı sıktı bu sorunu yaşayan varmı. Kart RX 470 4GB 1696516180 Eski diye oluyor bence %90
  2. Enes34Nacir

PC yi açtığım gibi WATTMAN yiyorum

Ekran kartı RX 470 O.c (tek DVI çıkışı) evet Minig görmüş kart ama macunu fanları iç temizlik dış temizliği herşeyimi yaptım. Yine de wattman yiyor ısınma sorunu flan yok kartta ama Rocket league oyantken maçın ortasında kapanıyor ve PC yeniden açılıyor bu çok canımı sıkıyor aldığımdan beri bu...
  3. Enes34Nacir

Ekranda pixeller çıktı bozuldu mu kart sizce kart

Macun değiştirdim böyle oldu ekran sonra da yeniden başlattım gitti nedn oldu sizce durduk yere böyle? (Köşelere taşmış olan eski Mx4 macun şimdi de sürdüğüm macunu foto attım 12.8mk değeri). Şimdi ise ekran normal görüntüde sorun yok ısı değerleri: Ekran kartı önceden max 86 oluyordu şimdi max...
  4. Enes34Nacir

Ekran katımın fanı kırıldı sıkıntı olur mu sizce?

Ekran kartının küçük bir fan kısmı kırıldı herhangi bir sorun olur mu sizce stres testinde 72 dereceyi geçmiyor
  5. Enes34Nacir

Ekran kartı fanı değişeceğim bu fan kartıma olur mu ?

Ekran kartı ASUS RX 470 O.C (4GB) Modeli. Eğer uyacak ise 2 gün içinde alacağım şu anda fan çok ses çıkarıyor ve forza 4 ultra ayarlarda oynarken 79° oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Enes34Nacir

Ekran kartı uçuyor adeta bunu nasıl engellerim

video da gördüğünüz gibi ekran kartı uçuyor önerileri bekliyorum sağolun
  7. Enes34Nacir

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı alana kadar Rx 470 kartım sorun çıkarır mi

İyi günler ben sistemi update edeceğim am4 Anakarta ryzen 5 5500e geçeceğim ram 2x16 3200mhz cl16 ramlar takacağım ama ekran kartı Asusun RX 470 O.C (4GB) modeli sistemde yeni ekran kartı alana kadar harhangibi bir sorun olur mu bunu bilmek istiyorum sistem şöyle olacak Am4 bir ana Kart 3200mhz...
Top Bottom