Arama sonuçları: *

1. Daaker

Arc770 vs rx6600 hangisi tercih edilmeli

intel ekran kartlarına merak saldım ikinci el almak istiyorum ama rx6600 de alabilirim fiyatları neredeyse aynı hangisi daha iyi olur? ileride satmak istediğimde hangisi daha kolay olur vb. gibi konularda fikrinizi belirtirseniz sevinirim
  2. Daaker

Yardım Arkadaşlar ekran kartı ile ilgili son konu

arkadaslar kesin olarak seçim yapmam lazım 1 yıl garantili rx6700 mü (6500 tl) yoksa 2 yıl garantili 7600 mü (7000 tl) acil seçin yapmam lazım
  3. Daaker

Öneri Ikinci el rx6800xt vs 4060

iyi sabahlar öncelikle kullanım amacımı belirteyim basit bir insanım öyle her oyunu ultrada deli manyak oynamak gibi bir amacım asla yok kısıtlı bütçem ile kasa toplamaya çalışıyorum ikinci el olaraktan 7 bin tl ye rx6800xt buldum yine aynı fiyata da rtx4060 buldum rx6800xt de sanırsam garanti...
  4. Daaker

Öneri hangi ekran kartını tercih etmeliyim

öncelikle iyi forumlar am5 bir sistem dizmeye çalışıyorum r5 8400f ya da 7500f alicam hangisi o anki bütçeme uyarsa şuan aklımda ikinci el olarak iki adet ekran kartı var birisi rx6600 asus model 1 yıl daha garantisi mevcut diğeri ise rx6700 sapphire satab arkadaş 1 yıl daha garantisi olduğunu...
  5. Daaker

Yardım test etmek için pc olmama sorunsalı

iyi öğlenler bahçelievlerden ikinci el bir ekran kartı alicam lakin denemek için sistemim yok satan arkadaşta diğer parçaları sattığı için deneyemiyoruz sizce nasıl bir yol izlenmeli bilgisayarciya götürsem normal furmark testi falan için kaç para alır fikri olan var mi
  6. Daaker

Yardım ikinci el rx6500 xt alınır mı

merhabalar ikinci el rx6500xt alicam arkadaşımdan xfx marka markanin kaliteli olduğunu biliyorum sizce bu ekran kartı 2000 tl ye alinabilecek en iyi ikinci el ekran kartı midir? alirken nelere dikkat etmem gerekli yardimci olursanız sevinirim
  7. Daaker

Öneri r5 5600x ekran kartı önerisi

merhaba ryzen 5 5600x işlemcim var 550w ta psu ya sahibim yaklaşık 2500/3000 bin gibi bir bütçeye sahibim ikinci el olarak ekran kartı önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Top Bottom