Arama sonuçları: *

1. Mays

Ekran Kartıyla Kayıt Alırken Donma

Merhaba, Obs den oyun kaydı alıyorum. Ekranım 1440*900. Normalde R5 2600 den alıyordum kaydı ama anlamadığım bir sebepten artık kayıt alırken işlemci kullanımı yüzde yüz oluyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bende ekran kartından alayım dedim. Ekran kartım RX570 NİTRO+ 4GB modeli. Ekran...
  2. Mays

Termal Macun Süresi Ne Kadar

RX570 Nitro ekran kartım var. Geçen sene bu zamanlar ikinci el almıştım. Satan adam macunu değiştirmiş. Hatta bakım videosunu falan atmış galiba youtubeye. Attığı benim karta benziyor. Termal pedleri de değiştirmiş, o kısmı çok hoşuma gitmedi ama sıkıntı yok. İlk aldığım zamanlar Apex oynuyordum...
  3. Mays

GTX 800 Serisi var mı ?

Tamamen meraktan soruyorum. Ekran kartlarında gezinirken GTX 780 vs RX470 tarzı videolar izliyordum. GTX 700, GTX 900 ler varken 800 serisini hiç görmedim. Laptoplar için üretilen bazı modeller var ama masaüstü için yok galiba. Varsa nerelerde yoksa neden yok biri aydınlatabilir mi ?
  4. Mays

RX 570 sıcaklık

Benim ki bir sorun değil. Bilgilenmek istiyorum. İkinci el RX570 nitro modeli kart aldım. Kartın testlerini yaptım herhangi bir sıkıntısı yok gibi. hızlarıyla da oynanmamış. Normalde masaüstü sıcaklığı kaç olmalı ? masaüstünde 38 derece falan. MSI Afternurner programını açtığım an fanlar...
Top Bottom