Arama sonuçları: *

1. T

2.elde GTX1650 üstüne kaç TL daha eklenerek GTX1650s ile takas yapılır

Arkadaşlar Letgo'da gezinirken Gigabyte Windforce GTX1650s'i 3000TL'ye gördüm. Adam üstüne para alabileceğim kartlarla takas yaparım demiş. Kutusu var ama garantisi yokmuş. Bende ise Gigabyte'ın tek fan modelli GTX1650'si var. Bu model ne diye geçiyor bilmiyorum. Kasım aralık gibi hazır sistemin...
  2. T

GTX 1650 kullanımı %100 oluyor ve FPS 20'ye düşüyor

Arkadaşlar 5-6 ay önce aldığım sistemde son zamanlarda bu sorunu yaşıyorum. Oyunda 70-80FPS alırken ekran kartı bir anda %100 kullanıma çıkıyor FPS 20'lere düşüyor ve öyle kalıyor. Tek bulabildiğim çözüm oyuna çık gir yapmak ama o da artık sinirimi bozuyor. Bu sorun başta FH5 ve bir oyunda daha...
  3. T

DA V5 Gigabyte GTX 1650 Tek fan modelinin fan hızı nasıl düşürülür?

Arkadaşlar PC'de linkini bıraktığım ekran kartı var. Ve ekran kartım aşırı sesli çalışıyor. Kartım boşta 34 derece. Ve fan hızı %64 olarak gözüküyor. Ve bunu daha düşük bir değere Msi Afterburner in ne ana menüsünden ne de kullanıcı ayarlı fan kontrolünden düşürebiliyorum. Bu kart fabrikasyon...
  4. T

Rx580 2.el piyasası nasıl oluyorda sıfırdan daha pahalı

Bir ay önce 1500TL falandı lan bu kart. Allahım allahım bir de satabileceklerini düşünüp koyuyorlar.
  5. T

GTX 960 Kaç TL eder?

Arkadaşlar elimde Gigabyte GTX960 2 GB OC modeli var. Bana yetmediği için satıp yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum. Letgo ya baktım. Kimisi 700 kimisi 900 yazmış bu modele. 900 yazan yaşadığım şehirde. Benim için de 50 TL 50 TL. Tabi bu uğurda 3 ayda satılmasını istemiyorum. Malum her şey...
  6. T

Elimdeki GTX 960 ile ne yapayım?

Arkadaşlar başlık biraz saçma oldu ama elimde kullanmakta olduğum Gigabyte GTX960 2 GB OC var. Fakat bana özellikle VRAM noktasında sorun çıkarıyor. Ben de RX580 8 veya RX570 8 GB'a geçmek istiyorum. Sorun şu ki Kayseri'de yaşıyorum ve şu an 2. elde hiç düzgün ilan yok. Rahat 3-4 aydır...
  7. T

Bf5 drop sorunu

Gigabyte b450m s2h Ryzen 5 1600af 3200mhz 8gb ram Gtx960 2 gb ekran kartı Arkadaşlar oyunda çatışmaya girdiğim zaman oyuna aşırı drop ve takılma giriyor. Bunu nedeni ise gördüğüm kadarıyla ekran kartı ve işlemcinin ani olarak kullanım değerlerinin düşmesi. Bunu nasıl engelleyebilirim.
Top Bottom