Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Nvidia Ekran Kartları Neden Hep 8GB

Merhaba arkadaşlar Günaydın herkese, Başlıkta ki gibi bir sorum var sizlere mesela AMD, Nvidia'ya çıkardığı rakip ekran kartları hep 8 GB değilken neden nvidia da üst segment dışında hep 8 gb ekran kartları özellikle laptoplarda. Mesela AMD 8-10-12-16-24 GB tarzı ekran kartları çıkarırken...
  2. Rhavenix

İdarelik Hangi Ekran Kartı Alınmalı

Ekran kartımı sattım ve şu an ucuz ve idarelik bi ekran kartı almak istiyorum sizce hangi ekran kartına ne kadar fiyat vereyim ikinci elden alıcam beni ekim ayına kadar idare etsin diye. AMD ekran kartları şu an ideal gibi gözüküyor şu an 2200 tl ye kadar ikinci el sizce ne alınmalı hatta...
  3. Rhavenix

Çözüldü✓ RX 6600 XT güç tüketimi çok değişiyor

Merhaba arkadaşlar, Özet geçeyim, ekran kartımı ikinci elden aldım FurMark testi sıkıntısız bir şekilde değerler verdi ama oyunlara girdiğim vakit ekran kartım yüksek derecede darboğaz ve sürekli değişkenlik gösteren bir güç tüketimi karşıma sunuyor. Bugün ise tekrardan farklı bir oyun testi ile...
  4. Rhavenix

Yardım RX 6600 XT çok az güç tüketiyor

Merhaba arkadaşlar, İkinci elden RX 6600 XT aldım ve sistemimi dün kurdum. Öncelikle eski ekran kartımın tüm driverlarını kaldırdım DDU ile sonra yeni ekran kartımı takıp tüm driverları yükledim. Daha sonra oyun testlerini yaptım MSI Afterburner ile kontrol ettiğimde oyunlarda ekran kartım 20 -...
  5. Rhavenix

RX 5700 XT vs RX 6600 Hangisi Alınmalı

Merhaba arkadaşlar, Ekran kartı olarak iki model arasında kaldım ve seçim konusunda yardımcı olur musunuz ayrıca ikinci el almayı düşünüyorum varsa öneriniz bildiğiniz linkte atabilirsiniz. RX 5700 XT ve RX 6600 modelleri arasında kalsım sizlerin önerisi nedir
  6. Rhavenix

Sizce RX 5500 XT Almaya Değer mi?

ikinci elden 2200 gibi bir fiyata birisi ile anlaştım bu ekran kartı için MSI RX 5500 XT 8 GB şu an kullandığım ryzen 5 2600 işlemci ve bu kartı almayı düşünüyorum sizce bu kartı almaya değer mi Şuan ki ekran kartım MSI 1050 ti
  7. Rhavenix

Yardım Ekran Kartı Bakımı Nasıl Yapılır

Ekran kartım 1050 ti ve artık saçma sapan ses çıkartmaya başladı MSI markalı ve araştırdığımda coil whine diye bir sonuca vardım ve kendim bir şekilde bakım yaparak bu ekran kartın sesini giderebilir miyim fanı ve soğutucuyu söküp içini macunlayıp tozlarını bir fırça ile temizliyeyim diyorum...
  8. Rhavenix

1300x Onboard

Merhaba arkadaşlar, Daha önce burada konu açmıştım ekran kartında bağırırcasına ses çıkıyor diye olay coil whine dan kaynaklı ve ben bunu garantiye göndericem o süreçte online ders ve ödevler için de bilgisayarı kullanmam lazım onboard yapıp girişi anakarta taktım fakat görüntü gelmedi bu konuda...
  9. Rhavenix

Ekran Kartı Sesi

Merhaba arkadaşlar, GTX 1050 ti aero kullanıyorum ve bilgisayarın power tuşuna basınca bağırırcasına bi ses çıkarıyor bu iki veya üç dakika sürüp sonra sesi normale dönmüyor daha sakin ama yine ses çıkarıyor bir çözümünüz var mı veya sebebi nedir NOT: Tozlanma yok o konuda eminim
Top Bottom