Arama sonuçları: *

1. MelihSak

Çözüldü✓ İKİNCİ EL 3060Tİ ALDIM 6.500'E AUORUS TAMİRLİ NASIL?

Arkadaşlar 6.500 tl ye sarı siteden böyle bir ekran kartı aldım ilan açıklamasında kısacası termal putty ve bellek vs. değişimi yapıldı diyordu hiç oralara girmicem açıkçası ibana parayı gönderdim artık olan oldu inşallah dolandırılmayız D: neyse kart gelirse ve sorun çıkarmazsa bana çok...
  2. MelihSak

Yardım 6.500-7.000TL alınabilecek en mantıklı ekran kartı?

bütçem bu 6.5-7k max bu nakit olarak taksitli alışveriş olursa mantıklı fiyatlara taksitli de bakabilirim sizce ne almalıyım kalıcı değil max 1 sene kullanıp yükselticem geçiş kartım olucak.
  3. MelihSak

Yardım 2. EL RTX 3070 ALMAK ÜZEREYİM YARDIM LAZIM.

ARKADAŞLAR 11.000 TL PARAM GÜVENDE İLE BEYAZ SİSTEMİME ALICAM ANCAK satan kişi internet kafeci olduğunu karttların bakımlarını yıllık yaptığını söylüyor ama sıcaklıklar bana biraz fazla geldi yıllık bakımı yapılmış olan bir ekran kartına göre sizce nasıl sıcaklıklar 14 dakika 50 saniye furmark...
  4. MelihSak

Yardım Ekran kartı sipariş vericem KOD var mı HB için?

Arkadaşlar kupon kodu olan var mı taksitli alışveriş yapıcam sipariş vericem bu kartı
  5. MelihSak

Yardım Neden ekran kartı indirimi yapmadılar?

Arkadaşlar neden ekran kartı indirimi yapmıyorlar anlamadım özellikle 9070xt de 29-31k bandına düşer diye bekliyorum sabahtan beri en az 6 taksit ve üzeri olur diye ümid ediyorum ama yok 9060xt de 16-17k bandında en az 6 taksitli olur diye tahmin ediyordum ama yok gelmiyor nvidia kartlar zaten...
  6. MelihSak

Yardım 2. El 3070ti alınır mı beyaz model

Furmark testi de var fiyat 11.200 kargo dahil adamın REF leri var güvendiğim 1-2 kişi düzgün bir insana benziyor bu modele de aşığım ben beyaz sistem topluyorum bilen biliyor zaten 😂
  7. MelihSak

Yardım Max 4.5k ekran kartı tavsiyesi lazım.

Amd veya Nvidia fark etmez sarı siteden mümkünse param güvendeli ilan tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. MelihSak

World Card Kullanarak peşin 6 taksitle sistem dizmeme yardımcı olur musunuz

Merhaba Vakıfbank World Cardım var ve sistem dizmeyi düşünüyorum peşin fiyatına 6 veya 3 taksitli olacak şekilde en iyi nasıl bir sistem oluştura biliriz arkadaşlar parça parça link atabilirsiniz
  9. MelihSak

G-Sync olmasa nvidia kartların amd den ne avantajı var?

arkadaşlar merak ettiğim konu g-sync hariç bir oyuncuya nvdia ekstra ne suna biliyor ekran kartları amd den pahalı saf güç de geri de bana ekstra yazılımları hariç nvidia broadcast gibi nvidia'nın tek ciddi avantajı g-sync gibi duruyor oda çok premium seviye deniyor diye diyorum free sync tarafı...
Geri