Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Yardım DA-C 2 hazır sistem ekran kartı

rx6700 ekran kartıylamı alakalı bilmiyorum ama 2 gündür acayip drop girmeye başladı lol ve cs goda anlık 500fpsten 40fpse düşüyorum csgoda 2 3 saniye düzeliyor sonra geri devam loldede aynı şekilde drop yiyorum işlemcim r5 5600 ısı derece 50 65 arası cs goda fpd düşüşü yediğimde amd programını...
  2. Celilkug

Yardım acil yardım monitör ayarlarım bozuldu düzeltemiyorum

arkadaşlar yalnışlıkla amd softawren yalnış bi ayar açtım bi türlü düzelmiyor her şey yan ekrana geçti acayip sinir bozucu bi yardımcı olurmusnuz derdimide tam burda anlatamadım
  3. Celilkug

Yardım Acil yardım amd soft ware yalnış ayar açtım düzelmiyor

yalnışlıkla adm eyefinity diye bişeye dokundum ekranı clonlad 2 ekran kullanyorum bi türlkü kurtulamadım ve dahada kötüye gitti ne yatpyısam düzelmedi şuan sadece opera açık başka hiç bişey açamıyorum ne açsam yan ekrana gidiyor ve o ekran simsiyah yan ekranada çekemiyorum tekrar çok kötü bi...
  4. Celilkug

Yardım Ekran kartı %100 kullanım gayet normal demi ?

merhaba arkadaşlar noramlde çok dikkatimi çekmezdi ama görev yöneticisnden görünce bi tuhaf oldum %100 kullanım oyunlarda çok normal demi
  5. Celilkug

Yardım Ekran Kartım boşta 50-54Derece Normalmi

ekran kartım saphire pulse rx6700 10gb odada klima çalışıyor 30 derece ve şuan hiç bi oyun açık değil hiç bişey açık değil sadece opera açık ve böyle klima kapalıykende ortalama bu şekilde sıcaklıklar oyundada extra artmıyor yani sebebi nedir normalmidir bi anormallik varsa nasıl test ederiz
  6. Celilkug

Yardım rx6700 10gb ekran kartım boştayken 53 derece

Arkadaşlar bu normalmi bağlantı yeri sıcaklıgı 56 derece ve şuan yük altında değil sadece opera açık 25w güç tüketiyor ve 10mhz de çalışıyor boşta oldugu için sanki biraz yüksek geldi oyunlardada aynı max 55 derece oluyor ama hız aşıttırma açınca 70e çıkıor orası ayrı boştayken 53 derece...
  7. Celilkug

Yardım Ekran kartı Oc nedir

Merhaba arkadaşlar ekran kartı oc nedir yapılırsa büyük fps artışlarımı olurmu (20-30-40) gibi ve olursa kalıcı sıcaklık olurmu mesela benımki 54 55 dereceyi geçmiyor max klima çalışmasına rağmen oc yaparsak 65 70i görürmü mesela veyahutta görrse sorun teşkil eder mi? şimdiden teşekkürler...
  8. Celilkug

Yardım Steam Walpaper engine kullanıyorum ekran kart %20 kullanıyor

beylerim pc yi açıyorum ekran kartı boşta %20 küsür kullanıyor ve 50 derece virüs felanmı girdi diye korktum sırf onun için yapmadıgım furmarkı yaptım sonradan aklıma geldi görev yöneticisinden bakayım dedim ve %19 unu felan walpaper engine kullanıyormuş onu kapatınca %1e düştü normaldir demi :D
  9. Celilkug

Da-c sistem furmark testi

Beylerim pcyi alalı 1 ay oldu 1 aydan sonra furmark testi yaptım fps konusunda şüphelerim olduğu için bide boşta ekran kartı 50derece oluyor ve %20 sini felan kullanıyor acaba virüsmü girdi diyede düşünmeye başladım değerleri atıyorum Dip not: kasanın üstünde klima çalışıyor 25 derecede sıcak
  10. Celilkug

Yardım rx6700 pulse ekran kartım anormalmi ?

merhaba arkadaşlar kolay gelsin ekran kartımda anormallikmi var merak ettim hiç ısınmıyor şimdi bide nazar değmesinde videolarda izliyorum veya forumlarda milet 70 80 derecelerden bahsediyor ama benımki 55 dereceyi geçmiyor yani çok iyi ama bi endişe hissettim bi an normalmidir ? yoksa anormalmi
  11. Celilkug

Yardım RX6700 Minecraft 1500fps WATTMAN

arkadaşlar dün konu açmıştım galibada sadece minecrafttamı oluyor bilmiyorum driverler en günceli bu arada minecraftta durduk yere ekran donuyor hiç bişey yapamıyorum pc yi kapatıp açmaktan başka pc yi açınca amd nin programa bilidirm geliyor wattman hatası bildirimi diye bu 2. oldu 2023e girdik...
  12. Celilkug

Yardım Da-C sistem rx6700 watman hatası ?

Arkadaşlar kolay gelsin hayırlı akşamlar bu nedir wattman hatası dedikleri bumu minecraft indirmiştim bişey denemek için ekran büyültmek için f11 bastım bi anda siyah ekran oldu hiç bişey yapamadım sonrasında renkli noktolar geldi pc yeniden başlattım şuan bişey yok uygulamaısna girdiğimde...
Top Bottom