Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Ekran kartına destek gerekiyor mu?

Kasayı ilk aldığımda ekran kartı 3 fanlı ve büyük olduğundan dolayı bi destek aldım ama kasa küçük olduğu için destek, kartın altına sığmadı. Sizce bir sorun olur mu? Uzun vadede ekran kartı soketine zarar verir mi?
  2. Çatlı Reis

Ekran kartı sıcaklığı normal mi?

Boşta 35-37 derecelerde çalışıyor. Bu gün DL The Beast'de afterburner üzerinden test edeyim dedim bu değerleri verdi. Normalin çok üstünde değil mi? Kasamın camı dahi açıkken bu değerleri almak biraz korkutmadı değil. Ekran kartı modelim RTX 5070 colorfull battleax 3 fanlı. TLOU2'de ise 70-73...
  3. Çatlı Reis

RTX 5070 4K için yeterli mi?

Bir kaç ay içinde sistemimi satıp 5070'li bir sistem toplamak ve artık 1080p'den çıkıp 2K veya 4K'ya geçmeyi düşünüyorum. 5070 sizce 4K için uygunmudur? Saf kas gücü olarak zaten kurtarmadığını biliyorum ama teknolojiler ile idare edebilir miyim? Yoksa 2K daha mı mantıklı olur? Ya da ne olursa...
  4. Çatlı Reis

MSI RTX 4060 sıcaklık değerleri normal mi?

Normalde 60-65 derecelerde gezen sıcaklıklar şu son zamanlarda 70-75 arasında değişmeye başladı. Expedition 33 oynarken 75 maks, Doom The Dark Ages oynarken de 73'leri gördü. Değerler normal midir? Sistem 5 aylık.
  5. Çatlı Reis

MSI Ventus RTX 4060 80 dereceyi görüyor.

Final Fantasy 7 Rebirth oynarken Afterburner açıp bir kontrol edeyim dedim 75-79 dereceleri gördüğünü farkettim. Soğutma konusunda başarılı bir model olmadığını biliyorum ventus serisinin ama bu değerler normal mi emin değilim.
  6. Çatlı Reis

MSI Ventus 2x Rtx 4060 alınır mı

Hazır sistemlerin çoğunda bu kart var ve genel olarak ısındığı söyleniyor. Çok mu ısınıyor, çok sıkıntı çıkarır mı? https://pckolik.com/tavsiye-sistem/modart-joker-v5-intel-sistem-onerisi-i5-12400f-msi-geforce-rtx-4060-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssd Bu sistemi alıp Ram'leri Corsair Vengeance...
Geri