Arama sonuçları: *

1. C

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar bilgisayarı başlatıyorum ekrana görüntü gelmiyor maalesef ekran kartının fanları vs çalışıyor monitöre gelmiyor yardımcı olur musunuz
  2. C

Ekran Kartında Kırmızı Işık Yanması

Arkadaşlar sistem bugün elime geçti ekran kartını taktım bilgisayarı çalıştırdım en başta pek dikkat etmedim fakat sonra kırmızı ışığın yandığını gördüm (Bilgisayarı Kapattığımdada yanıyor oluyor) sizce bu normal mi? Ekran kartı Asus NOCTUA 4080
  3. C

ProArt 4080 Oyun Performansı

Arkadaşlar 4080 ProArt oyun performansı hakkında bilgi sahibi olan var mı internette araştırmama rağmen bulamadım
  4. C

RTX 4080 MARKA FARKI NEDIR?

Arkadaşlar rtx 4080 ekran kartı alacagım markalar arasında fiyat farkı bılıyorsunuzki hem artıp hem azalmakta çok fark yaratıyormu?
  5. C

Gigabyte GeForce RTX 4080

Arkadaşlar PAZARAMA adlı siteden Gigabyte GeForce RTX 4080 ekran kartı alacagım güvenılırmı sizce sepete ekleyınce 37619 tl oluyor...
  6. C

Gsync Freesync hangısı önemlı

ARKADAŞLAR PEK ANLAMADIGIM İÇİN SORUYORUM EKRAN KARTIM Asus NVIDIA Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı OLACAK ALACAGIM EKRANDA GYSNC VEYA FREESYNC HANGISINE DIKKAT ETMEM GEREK VEYA 2SINEDE UYUMLUMUDUR
Top Bottom