Arama sonuçları: *

1. Redmental

Öneri 2. El GTX 1060 6 GB Alınır mı ?

4000 TL'ye 6 GB GTX 1060 buldum. Şuan halihazırda GTX 1650 Super kullanıyor arkadaşım ve bu karta 4800 TL'ye alıcı var. Arkadaşımın 1650 Superini sattırıp 1060'a geçirmek mantıklı mı ?
  2. Redmental

Palit 1650 Super 3000 TL'ye Alınır mı ?

Bu model bu fiyata alınır mı ? https://m.n11.com/urun/palit-nvidia-geforce-gtx-1650-super-gp-oc-4-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-1588970?magaza=deltabilgisayar&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI_tCFi7aU7wIVkwWiAx3qow8nEAQYASABEgIKCfD_BwE
  3. Redmental

Öneri RTX 3060 Tİ GİGABYTE Eagle Modeli Alınır mı ?

Birinden kapalı kutu 3060 Tİ buldum. 3 yıl garantili ve TR çıkışlı cihaz. İşlemcisi darboğaz yaptığı için hiç açmamış bile kutuyu. Benim karta takas istedi üstünü altını hallederiz dedi ama ben bir şekilde onu beleşe getirtirim. Kart soğutma ve performans olarak nasıl ? Alınır mı ?
  4. Redmental

Öneri R5 3600 İşlemciye RTX 3060 Takmak Mantıklı mı ?

İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Ekran kartından çok memnunum ancak RTX serisine geçmek istiyorum. Onu 2. elde satıp 3060 almak mantıklı mı ? Fiyatı 4k olacak diyorlar. Ben kartımı isteyen birine 2900'e satmadım. Sizce ne yapmalıyım ?
  5. Redmental

GPU Piyasa Değeri Düşüşü

Elimde sıfır EVGA GTX 1070 Tİ FTW ULTRA var 3000 serisi çıkmadan satmalı mıyım ? 3000 serisi gerçekten çok iyi fiyatla çıkıyor ve 2080 bile artık 3k TL anca eder yıl sonunda. 2080 Tİ , 980 Tİ ile aynı kadere sahip oldu. Sizce ne yapmalıyım ?
  6. Redmental

Yenilenmiş Asus TUF "EVO" Hk.

BİLGİLENDİRME Forumda fazlasıyla görüyorum , herkes tutturmuş TUF serisi EVO ile sorunu çözdü diye. Bazı RX kartlar için bu geçerli ama NVİDİA kartlarda geçerli değil. Geçerli fakat şu şekilde ; Herkesin "ısınma sorunu çözüldü" dediği EVO modeller TUF serisinden değil. Sizin dedikleriniz zaten...
  7. Redmental

( ÇÖZÜLDÜ ) PSU VE GPU UYUMLULUĞU

Arkadaşlar Corsair VS550 80+ PSU içeren Corsair Spec Delta RGB kasasına sahibim. Ekran kartım EVGA GTX 1070 Tİ. PCI-E girişleri uyumlu olur mu acaba kasayı sipariş etmiştim dün. 6+2 PCI-E falan yazıyor PSU da acaba EVGA GTX 1070 Tİ ile uyumlu mudur ? 1588593191 Tamamdır buldum uyumluymuş.
  8. Redmental

GPU AĞIR PLASTİK KOKUSU

EVGA GTX 1070 Tİ FTW modeli ekran kartım var. Kutusundan çıkartıp antistatik poşetinden de çıkardığım anda çok ağır bir plastik kokusu yayılıyor hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor bu kokuyu nasıl gideririm ?
  9. Redmental

EVGA GTX 1070 Tİ FTW

Arkadaşlar EVGA piyasanın en kaliteli markalarından diyorlar bu doğru mu ? Aldığım kart nasıl sizce beni 2-4 sene götürür mü ? Yapacağım işlemler ; yazılım , editörlük , deli dehşet realastic graphics full ayar oyunlar oynamak.
  10. Redmental

.

Arkadaşlar 2. El fakat sıfır açılmamış kutusunda EVGA GTX 1070 Tİ FTW EDİTİON alacağım yarın. Kartı test etmek için ne yapmalıyım bir sıkıntısı var mıdır vs diye ? ( Oyun testi hariç )
  11. Redmental

.

.
  12. Redmental

1650 Super Gaming X 4 GB vs RX 590 8 GB

Arkadaşlar işin içinden bir türlü çıkamıyorum neredeyse aralarında FPS farkı yok hatta bazı yerlerde GTX 1650 Super bazı yerlerde RX 590 önde fps olarak. İkiside aynı fiyat ama biri 8GB biri 4GB üstelik ben canlı yayınlardan tutun render işlemlerine , editörlükten ultra grafikli oyunlara ...
  13. Redmental

Yardım 1660 SUPER VS 1660 VENTUS XS

Herkese selam ! Yakın zamanda bir PC toplayacağım. Biliyorum biliyorum hepinizin donanım bilgisi var çok şeyler önereceksiniz ama ben zaten tüm bilgilere sahibim fakat burada sizleri dost gibi gördüğüm için fikrinizi almak istiyorum sadece. Alacağım bu bilgisayarda render'dan tutun twitch...
Top Bottom