4000 TL'ye 6 GB GTX 1060 buldum. Şuan halihazırda GTX 1650 Super kullanıyor arkadaşım ve bu karta 4800 TL'ye alıcı var. Arkadaşımın 1650 Superini sattırıp 1060'a geçirmek mantıklı mı ?
Bu model bu fiyata alınır mı ?
https://m.n11.com/urun/palit-nvidia-geforce-gtx-1650-super-gp-oc-4-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-1588970?magaza=deltabilgisayar&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI_tCFi7aU7wIVkwWiAx3qow8nEAQYASABEgIKCfD_BwE
Birinden kapalı kutu 3060 Tİ buldum. 3 yıl garantili ve TR çıkışlı cihaz. İşlemcisi darboğaz yaptığı için hiç açmamış bile kutuyu. Benim karta takas istedi üstünü altını hallederiz dedi ama ben bir şekilde onu beleşe getirtirim. Kart soğutma ve performans olarak nasıl ? Alınır mı ?
İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Ekran kartından çok memnunum ancak RTX serisine geçmek istiyorum. Onu 2. elde satıp 3060 almak mantıklı mı ? Fiyatı 4k olacak diyorlar. Ben kartımı isteyen birine 2900'e satmadım. Sizce ne yapmalıyım ?
Elimde sıfır EVGA GTX 1070 Tİ FTW ULTRA var 3000 serisi çıkmadan satmalı mıyım ? 3000 serisi gerçekten çok iyi fiyatla çıkıyor ve 2080 bile artık 3k TL anca eder yıl sonunda. 2080 Tİ , 980 Tİ ile aynı kadere sahip oldu. Sizce ne yapmalıyım ?
BİLGİLENDİRME
Forumda fazlasıyla görüyorum , herkes tutturmuş TUF serisi EVO ile sorunu çözdü diye. Bazı RX kartlar için bu geçerli ama NVİDİA kartlarda geçerli değil. Geçerli fakat şu şekilde ; Herkesin "ısınma sorunu çözüldü" dediği EVO modeller TUF serisinden değil. Sizin dedikleriniz zaten...
EVGA GTX 1070 Tİ FTW modeli ekran kartım var. Kutusundan çıkartıp antistatik poşetinden de çıkardığım anda çok ağır bir plastik kokusu yayılıyor hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor bu kokuyu nasıl gideririm ?
Arkadaşlar EVGA piyasanın en kaliteli markalarından diyorlar bu doğru mu ? Aldığım kart nasıl sizce beni 2-4 sene götürür mü ? Yapacağım işlemler ; yazılım , editörlük , deli dehşet realastic graphics full ayar oyunlar oynamak.
Arkadaşlar 2. El fakat sıfır açılmamış kutusunda EVGA GTX 1070 Tİ FTW EDİTİON alacağım yarın. Kartı test etmek için ne yapmalıyım bir sıkıntısı var mıdır vs diye ? ( Oyun testi hariç )
Arkadaşlar işin içinden bir türlü çıkamıyorum neredeyse aralarında FPS farkı yok hatta bazı yerlerde GTX 1650 Super bazı yerlerde RX 590 önde fps olarak. İkiside aynı fiyat ama biri 8GB biri 4GB üstelik ben canlı yayınlardan tutun render işlemlerine , editörlükten ultra grafikli oyunlara ...
Herkese selam ! Yakın zamanda bir PC toplayacağım. Biliyorum biliyorum hepinizin donanım bilgisi var çok şeyler önereceksiniz ama ben zaten tüm bilgilere sahibim fakat burada sizleri dost gibi gördüğüm için fikrinizi almak istiyorum sadece. Alacağım bu bilgisayarda render'dan tutun twitch...