Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Nvidia 552.12 Güncellemesi Fps'inizi Artırdı mı?

Ayın 4'ünde güncelleme gelmiş daha yeni gördüm. Ac Valhalla'da dağda bayırda 100-115 fps alırken şimdi şehirde bile 110-140 arası fps alıyorum diğer oyunları henüz denemedim. Sizde de performans artışı oldu mu? Edit: Güncelleme notlarına hiç bakmamıştım performansla alakalı bi şeyler geldi mi...
  2. Eren Güven

Yardım Seahawk 3080 Backplate vidası

Arkadaşlar elimde bi tane daha önce açılmış 3080 seahawk var. Backplate de bi tane vida eksik kumpasım olmadığı için vida boyutlarını ölçemiyorum. Ölçüsünü bilen biri var mı veya öğrenebileceğim bir yer?
  3. Eren Güven

Gigabyte 3080ti Yüksek Fan hızı

Arkadaşlar Gaming OC model 3080ti kartım furmarkta sabit 71 derece yüzde 82 fan hızında 2150 rpm civarında çalışıyo. Bu modeller genel olarak böyle mi yoksa kartı açıp macun bakımı yapsam fan devri biraz düşer mi?
  4. Eren Güven

4 Adet İkinci El Ekran Kartını 29k ya aldım Sizce Değer Mi?

arkadaşlar bir tane nitro+ 6700xt bir tane dual 3060ti bir tane pny 3070ti ve bir tane de ventus 2080s i toplam 29'a aldım. Garantileri yok 3060ti 5 ay mining yapmış ama kartlarda ufak tefek toz harici sıkıntı yok. Sizce piyasaya göre ucuz mu yoksa kazık mı?
  5. Eren Güven

BÜYÜK İNDİRİM! ROG STRİX MATRİX PLATİNUM RTX 4090 SADECE 139.999 TL!

https://www.sinerji.gen.tr/asus-geforce-rtx-4090-rog-matrix-platinum-24gb-gddr6x-384-bit-dlss-3-ekran-karti-p-47093?utm_source=Instagram&utm_medium=Story&utm_campaign=Instagram+Story&fbclid=PAAaZvYOQ7LVcdA_mu8Bk7diRlB9DH6nExqRD6owOfFmg1cPCyEdgd-XVQFs4 Şaka bi yana geçenlerde bi ecnebi kanalda...
  6. Eren Güven

Asus Ekran Kartlarına M2 Slotu Koymayı Planlıyor!?!?

Agalar az önce böyle bir haber gördüm de pek bi anlam veremedim. Ekran kartları zaten sıcak çalışıyor bi de backplate e M2 slotu koymayı düşünüyor adamlar. Asus bey neler yapıyorsunuz öyle?🤔🤔
  7. Eren Güven

Çözüldü✓ Zotac RTX 3060 Güvenlik Etiketi

Arkadaşlar benim eski ekran kartının arka vidalarda güvenlik etiketi yok. İnternetten baktım zotac trx 3060 ların arka plakada güvenlik etiketi göremedim ama emin olmak için soruyorum, zotac bu kartlarda güvenlik etiketi kullanmamış mı?
  8. Eren Güven

Sizce Ekran Kartını İyi Fiyata mı Sattım?

Arkadaşlar rtx 3060 12 gb + cooler master 650w bronze psu yu (modüler değil) 6800 tl ye sattım. (beklemediğim bi yerden param gelince sistemi 1 yıl erken güncelledim, ikisini de sadece 3 ay kullanmıştım) H.O.? vs G.O.?
  9. Eren Güven

Ekran Kartı Destek Aparatı

Agalar yeni ekran kartını taktım ancak benimki gaming pro serisi olduğu için kutudan destek aparatı çıkmadı. Aparat olmadan takınca sağ taraf biraz aşağı düşük duruyo. Ben de idareten altına karton sıkıştırdım. Şöyle ucuz yollu aparat tavsiyeleriniz varsa iyi olur
  10. Eren Güven

Ekran Kartı Destek Aparatı

Agalar yeni ekran kartının içerisinden destek aparatı çıkmadı. Uygun fiyata da iş görür bir şey bulamadım. Ekran kartını taşımak için geçici bi çözümünüz var mı veya ucuz ve iş görecek destek aparatı önerebilir misiniz?
  11. Eren Güven

Çözüldü✓ 3 Ay Kullanılmış Zotac RTX 3060 12 gb kaç lira eder?

Yeni ekran kartı aldığım için 3060 ı satmayı düşünüyorum kafamda 6700 7000 lira civarı bi fiyat var, bu paralara satabilir miyim?
  12. Eren Güven

ekran kartı değiştirilmeden önce gpu tweak III programı kaldırılmalı mıdır?

arkadaşlar bu hafta ekran kartını değiştiricem. kartı değiştirmeden önce mevcut geforce driverını ve zotac firestorm uygulamasını kaldırıcam. aynı zamanda gpu tweak de kullanıyorum onu kaldırmazsam sorun olur mu?
  13. Eren Güven

Palit Rtx 4080 alınır mı?

https://www.garajonline.com.tr/palit-nvidia-geforce-rtx4080-gamingpro-16gb-256bit-pci-e-4.0-gddr6x-ekran-karti-ned4080019t2-1032a arkadaşlar linkte belirttiğim ekran kartını almayı düşünüyorum. aslında uzun süredir aklımda 4070 ti vardı ama vram 12 gb olduğu için 4080 daha mantıklı geldi. Sizce...
  14. Eren Güven

Nvidia RTX 4070 Geliyor

Arkadaşlar rtx 4070 ekran kartı 10, 12 ve 16 GB lik 3 farklı modelle piyasaya süreleckmiş.
  15. Eren Güven

Zotac Firestorm Spectra Ayarlarının Açılmaması

Arkadaşlar 2 aydır zotac twin edge rtx 3060 12 gb ekran kartı kullanıyorum. Zotac'ın firestorm uygulamasında spectra ayar sekmesi açılmıyor ve deaktif görünüyor. Sebebini bilen veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin.
  16. Eren Güven

Ekran Kartımın İşlemcimi Darboğaza Sokması

Arkadaşlar, aslında çok da kafamı kurcalamayan bir konu hakkında sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Sistemimde i7 13700 K işlemciyle beraber zotac rtx 3060 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartım işlemcime göre oldukça zayıf olduğundan sistemimde ekran kartı kaynaklı darboğaz olduğunun...
Geri